Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek snažící se v průběhu dění přesvědčit divákovu mysl, že jde o dokument. V určitých fázích střídá barevnou kameru černobílá, někdy za účelem autenticity, jindy zas při touze zvýraznit Giinu krásu. Ne jen Angelinou živ je tento film, ovšem z velké části na ní stojí. Na obyčejný televizní film dobře zapracovali vizážisti, díky nimž mohla Jolie naplno rozjet své kreace a postupně odrovnávat tělo i psychiku. Scéna v léčebně by mohla plně konkurovat odvykací kúře v Rayovi, kde zas (a nejen tam) dobře uplatnil své schopnosti střihač... Přestože ta Angelinina postava mě nutí dát i 4*, nemohu tak učinit, protože se mnou snímek za celou dobu vůbec nic neprovedl a já jen sledoval kvalitní práci tvůrců na příběhu těžkého vzestupu a rychlého pádu jedné nádherné modelky. ()

Reklama

meave 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri. Angelina Jolie podala skvelý výkon. Súhlasím s Tosimom a jeho konštatovaním obrovskej naliehavosti. Dnes je síce mnoho týchto tém diskutovaných širšie, ničím to ale neznižuje nevyhnutnosť obozretnosti. Gia je úžasne zahraná a podaná a ako jeden z nemnohých snímkov ma presvedčila, dojala a vtiahla do svojho sveta. Tlieskam. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

jedna z prvých veľkých rolí pre Angelinu a výborne spracovaný život Gie, rovnako ako pohľad na feťáka a to čo je kvôli dávke schoný urobiť a ako sa z jednoduchej dievčiny dokáže stať to čo sa stalo... keď si to porovnám s nedávno videným Requiem for a Dream, tak pre mňa kvalitatívne oveľa vyššie, hoci sú to neporovnateľné filmy... 7/10 ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama