Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo by chtěl trávit život sám bez někoho, kdo by ho měl rád? Nikdo. I Gilbert Noble, pracovník v útulku v městečku Shelbyvill, čeká, až se najde ta pravá. A zdá se, že čekání se mu vyplatilo. Do Shelbyvillu se totiž přistěhovala půvabná mladá kadeřnice Joe Wingfieldová a Gilbert se do ni okamžitě zamiloval. Joeina matka ale tomuto vztahu příliš nepřeje. A nepřeje mu ani osud. Městečkem se přežene zpráva, že oba zamilovaní jsou sourozenci. Joe uteče pryč, po uši zaláskovaný Gilbert věří, že vše se nakonec vysvětlí. Začíná bláznivá, potřeštěná honička plná černého a hrubozrnného humoru, která rozhodně nemusí skončit vítězstvím lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

bimbama 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to hloupá komedie s rádoby vtipnými scénami, které však vtipné zdaleka nejsou. Ba naopak. Jsou spíše trapné. A to mám Heather tak ráda. No nic, stává se. Přežít se to dá, ale doporučuji si přizvat k tomuto filmu (k této komedii!) zábavného kamaráda nebo alespoň zábavnou knihu, se kterými film líp uteče. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Chris Klein a Heather Graham, je to zábavné -záporákovi to dlouho prochází a hlavnímu hrdinovi všichni hází klacky pod nohy a to je vlastně docela depresivní, zpracování je jen mírně nadprůměrné/// Zpočátku dobrá zábava s vtipnými dialogy a klasickými scénami se brzy promění na strasti hlavního hrdiny a vydrží to filmu až do konce. Což sice není zápor, ale chápejte. Hlavnímu hrdinovy fandíte a ono mu to nevychází. Všeobecně je to však dostatečně zábavné a nejraději bych tomu přihodil ještě čtvrtou*. Prostě jsem se bavil a tečka./// Celkem 68%/// ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Sice jsem z filmu viděl delší půlku, bezesporu jsem však o nic nepřišel, ale ať se na mě nikdo nezlobí, jedna nebo dvě úsměvná situace film (komedii) nedělá.. A necharismatický Chris Klein je herec asi jako Jakub Smolík zpěvák!! A jak vidím hodnocení ostatních, tak jsem asi viděl tu slabší půlku - ale o tu druhou skutečně nestojím! Navíc nechápu hereckou účast Sally Field. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako slušná komedie, ale postupem času se z toho fakt vyklubala totální kravina a Chris Klein z prciček je totálně ultra děsně trapnej, ale tohle bych ani tak nepřičítal jeho neschopnosti jako spíš demetním scénáři. A pěkná Heather Graham to už fakt nezachrání. tak při druhým skouknutí to je sice kravina pořád, to se nezměnilo, ale už sem se daleko víc bavil ()

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost... hodně velká... ještěže jsem to měla jen jako kulisu a nedívala se na to pořádně... Co mi "pobavilo" bylo to, že jeho "pravá" matka je ta, nad kterou se v pubertě ***** (viz film)... Prostě to mluví za vše, co to bylo za film... USA blbost pro blbý. A divný je, že ten samý režisér dělal Prcičky 2, který byly z tý série nejlepší... divný.... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Město Beaver opravdu existuje. Leží 20 mil jižně od Tillamook v Oregonu, a 20 mil východně od Tichého oceánu. Nicméně, tento film se točil na místě, které se mu ani vzdáleně nepodobalo. (c.tucker)

Reklama

Reklama