Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Palmer je muž, který miluje extrémní dobrodružství.
Jednoho dne se vydává do Bulharska, kde se podle jedné mapy nacházejí jakési solné doly. John se po příjezdu jako vedoucí skupiny nadšenců spouští do dolů, ale výlet se již brzy změní v noční můru. Doly které měly být opuštěné, mají obyvatele, kteří mají velký hlad. (Chupacabre)

(více)

Recenze (35)

tron 

všechny recenze uživatele

„Počuli ste to?“ ZAVALENÍ neprekvapia, je to presne také úžasne infantilné béčko (céčko?), aké sme čakali. Začnime u umelohmotných štúdiových kulís „klaustrofobického“ podzemia a pokračujme u stvárnení príšer, ktoré vyzerajú podstatne horšie, ako celý ARACHNID. Scenár, herecké výkony, atmosféra, napätie... nič. Zato vysoký kopec nezmyselného jednania a všetkého, na čo si len spomeniete. Napriek tomu majú filmy, ako ZAVALENÍ, svoje zvrhlo nespochybniteľné čaro a ja sa na ne neviem (a nemám dôvod) hnevať. A čo sa týka Colma Meaneyho... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/601/ ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto zhruba od poloviny, ale i to stačilo na to, abych se utvrdila v tom, že tyto, podobně "kvalitní" filmy se vyznačují především jistým pokleslým, směšně - trapným druhem humorných dialogů a samotného scénáře. Společně se strhujícími a jistě nesmírně nákladnými efekty tvoří základ pro právoplatné umístění na nejhlubším místě pod zemí. Maximálně podřadná demence. ()

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Z jakýho důvodu se tyhle braky točí,asi aby oslnili tv diváky...pche,tohle má někoho vyděsit,to sotva, ani děti v mateřince by se nebáli. Absolutní céčkovina, scénář-nesmyslný, herci směšně-snaživí, kulisy na blití, brouci jak na klíček, laserový "jako" zbraně-neskutečný...rrrrrrrr,pif,paf, ten malej chytrolín mě totálně sral a ta závěrečná rádoby "vetřelčí" scéna mě už doslova uzemnila. Tak po týhle šrotárně,že bych ještě někdy něco podobnýho viděla,hrůzou určitě neusnu...ach,jo.-) ()

Arkos odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně dementní film. Divadelní kulisy, špatní herci, zabijáčtí brouci, kteří chodí jak natažení na klíček , příběh prakticky neexistuje. Jiné hodnocení než ODPAD tady nepřichází v úvahu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně cipina hodná odpadnímu hodnocení. Přesto všechno se tu dá nalézt pár věcí, které stojí za malou pochvalu. To se však nedá říct o otřesných intelieréch, českém dabingu a hereckých výkonech. Hráli tu sice tři pohledné herečky, ale moc se zrovna nepředvedly. Chelan Simmons si tu zahrála vypatlanou dcerušku, ale přesto vím, že nějaké ty kvality má. Svoje přednosti ukázala hlavně ve filmu Nezvratný osud 3, když se upekla v solárku. Tady však patřila k tomu nejhoršímu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude zcela trefné, výstižné a pravdivé, ale první co mě napadlo, že je to tak asi eFkový mix Starship Troopers (ti "brouci") a Star Wars (laserové "pistolky"). Taky je to případ, kdy již tak sám o sobě špatný film špatný český dabing ještě zhorší. Dabing jedné postavy je tak otřesný, že jsem vážně uvažoval o zapnutí titulků a vypnutí dabingu. Vždycky jsem si tak ymyslel, že záporáci se hrají lehce, jednoduše a dobře, že jsou dobře hratelní a zvládnutelní, patrně ne, protože zdejší záporák je hodně mimózní (nebo je ten herec prostě k hovnu). Ještě pořád přemýšlím a nejsem rozhodnutý (což se mi během psaní komentáře fakt běžně nestává) jestli to odstřelit totálně a nebo tomu alespoň trochu přihodit. Jak tak ale přemýšlím, od nemilosrdného odpadu to zachrání snad jen ty gore scény, sličná brunetka (a vlastně ženský ansábl celkově) a občasná zábavnost (komičnost). Měl-li bych však být upřímný - nedívejte se na to. I když pokud jste jako já, že o odpadovosti filmu se nejlépe a nejradši přesvědčíte sami.... Inu, jak se říká: Neraďte, zmýlit se umím i sám! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V Rumunsku sa točia skvelé filmy. Vie to aj taký pán Seagal. Lacné ubytko, lacné občerstvenie a Transylvánci sú len radi, že k nim zavítal Hollywood. Síce len ten kanálový, ale predsa len. A aká akcia, taká reakcia. Výnimočne som ( pri produkcii, ako je táto ) sa striedmo bavil a zabával. Na tuposti tvorcov a na odhodlanosti Sci-fi Channel. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola teda poriadna somarina.Najväčší odborník na zavalené bane dovolí nastúpiť do starého rozheganého výťahu ľuďom bez toho aby výťah prekontroloval,do výťahu ktorý nikto nepoužíval 58 rokov,tak to nemohol byť odborník,ale najväčší hlupák na svete.A po toľkých rokoch bola baňa napojená na verejnú elektrickú sieť..Tento film je samá chyba,od začiatku do konca.Nepomôže ani ospravedlnenie na nízky rozpočet,ani že je to TV produkcia.No a neviem kto by si zavesil plne nabitú brokovnicu do obývačky na stenu.Jedná hviezdička len preto že som to pozeral cez Vianoce,z milosti.Scenár filmu musel byť napísaný v priebehu pár hodín,ináč si neviem predstaviť toľko úplne idiotských chýb. ()

balba odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak podprůměrného natočit je děs.Jak někdo mohl tento film vůbec sponzorovat.Zavaleni nespadají ani do béčkových filmu. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to bývá u takovýchto filmů, vše je dle očekávání špatně. Laciné kulisy, špatní neherci, pitomý scénář, ubohé triky. Bavila mě alespoň určitá naturálnost při zobrazení zranění. Televizní nuda plná klasických klišé. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Ani jsem se nepokoušel ji hledat.. Monstra: Opravdu monstrózně příšerná Herci: Ty lidské postavy byli HERCI?! ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovské šváby požierajúce ľudí, ochotnícke herecké výkony a prostredie s padajúcimi kameňmi z polystyrénu, to je naozaj „horor“. ()

Solaris104 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je vsechno spatne, idiotsky scenar, mizerne kulisy, otresne triky, strasni herci. Kupodivu je tento film tak spatny, az je zabavny. Kdybych se tak nebavil, hodnotil bych nize. Ten maly parchant ve filmu me iritoval a pral jsem si, aby zemrel krutou smrti :-) ()

pend 

všechny recenze uživatele

Nad moje očekávání velice zábavné béčko, kde mě vadil synáček hlavního hrdiny a pak to, jak vypadala likvidace brouků pomocí laserové pušky. Jinak docela vysoký bodycount a pár vydařených gore scének. ()

mutace odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě někdo před koncem roku potřeboval rozfrncat rozpočet, aby mu ho příští rok nezkrátili. Jinak si nedovedu existenci tohoto filmu zdůvodnit. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Nudný film. Ani neviem prečo som tomu dal 1*, keď to ďaleko od odpadu nemá. Ale tak aspoň na Monicu Dean Barladeanu sa dalo chvíľami pozerať a nemám na mysli jej herecké výkony. ()

Reklama

Reklama