Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (180)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opět film, který se snaží být komedií tak úporně, až se zadřel. Zdá se mi, že se scénárista do komediální polohy nutil, protože mnohem víc než násilně rádobyvtipné momenty na mě působil nenápadný smutek, který se filmem prolínal. Hodně to bylo vidět zejména na zprvu nepřiznaném přátelství mezi Vincem a jeho portorikánským pomocníkem - ze začátku odsunutým do šarže hloupého poskoka, ale později se ukázalo, že byl jedinou oporou a přítelem chlapíka s tak prázdným životem, že pro něj vítězství v anketě o zaměstnance měsíce bylo to jediné, pro co žil. /26. 1. 13./ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Páni, z takové motivační agitky by před čtvrtstoletím byli soudruzi na UV u vytržení a mladý sympaťák za kasou by jistě, byť neoholen a nečesán, zastínil i Ženu za pultem. S humorem už je to však slabší. Ne že by nebyla snaha, jenže se většinou míjí účinkem. Navíc brzy začne pokulhávat tempo, které překvapivě brzdí především hlavní romantická linka, takže na nějaké opravdu hutné závodění není čas. Před krachem tak film nakonec zachránila především slušně nahozená a poctivě udržovaná atmosféra ryzí pohodovky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialene nudný film z prostredia, kde by som nikdy nechcel pracovať a keby som tam stretol takú ženu, snažil by som sa, aby sme obaja odtiaľ odišli. Podľa mňa by mali byť takéto obchody automatizované a pracovať by ľudia mali v ľudských podmienkach. Niektoré veci z toho filmu sú nezabudnuteľné ako tá súťaž, tá skrýš v skladoch a krásna Jessica Simpson. Celkovo však nudný a slabý film. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama