Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemný a svěží snímek, kterých mezi klasickými romantickými komediemi moc není. Příběh je jednoduchý a víceméně jde jen o to, že flákač pracující v supermarketu se rozhodne stát se zaměstnancem měsíce aby si mohl užít s novou kolegyní, kterou si myslí, že tím oslní. Nebude to však jednoduché jelikož má velice silnou konkurenci v prodejci s "nejrychlejšíma rukama". Oproti ostatním americkým komediím je tato vcelku originální a i když se takřka celý děj odehrává s útrobách supermarketu rozhodně nenudí. Je zde spousta vtipných situací a převážně souboje mezi zaměstnanci jsou nápadité a vtipné. A když se k tomu připočtou sympatické a zábavné postavy vznikne jedna z těch lepších komedií, které se na nás každoročně z hollywoodu hrnou. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

taková jemňoučká "komedie", která se snaží nikoho neurazit a zlehka šlape okolo vás po špičkách. Asi jsem už příliš zmlsanej z těch politicky nekorektních šíleností typu "policajt ze sámošky" a "zevlovat a prudit" aby mi to připadalo jakkoliv zábavný. Nemluví se tu téměř sprostě, tvůrci se zmůžou maximálně na vtipy o prdění...není on to spíš rodinný film? ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Když to vypnete v 1h 17 min tak si užijete zábavnou komedii s mnoha nápady. Jako třeba útulné hnízdo mezi paletami, romantický večer v hypermarketu nebo zlámané tyčky řešící všechny problémy. Prostě zábava. Po již uvedeném okamžiku dojde k závěru prahnoucímu po vítězství a porážce (nesmyslně zběsilá honička a zas morální návrat k přátelům aniž bychom opustily vyšší cíle :-)). Proč ? Sice jde jen o 15 minut, ale dokázalo mě to přesvědčit o pádu na 3*. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Další oddechovka podle osvědčené šablony. Karty jsou rozdány jasně a už od počátku je jasné, podle jakých not se pojede. Prostředí supermarketu je poměrně originální, ale to je tak vše. Scénář je jedno velké klišé a postrádá to nejdůležitější (v rámci žánru) - více humoru. Kouká se na to hezky a ani jsem se vcelku nenudil, ale nic víc než průměrná komedie, jakých je dvanáct do tuctu, to prostě není. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som vzhliadol v omyle, že idem pozerať film s Mattom Dillonom z roku 2004. Ale keď už to bolo v prehrávači, tak mi to nedalo. O nič doležité by som ale neprišiel, príliš som sa na vtípkoch nezabavil, chápem ale, že mladým amíkom to može pripadať vtipné. Najvačší plus je obsadenie, každý sa na svoju rolu hodí, predovšetkým Dane Cook je sympaťák. Viac by sa hodil do formátu filmov Kevina Smitha. Niekde tesne pod ***, ale keď niekde pridám, musím niekde aj ubrať. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama