Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

katasta 

všechny recenze uživatele

Nejsem asi zrovna v pozici, kdy bych tento snímek mohla hodnotit zcela objektivně, protože když jsem to celé sledovala, měla jsem pocit, jako bych se nějakým nedopatřením v tom filmu ocitla. Ještě se mi to v takové míře nestalo, ale vše co se v tom filmu dělo, se děje teď všude kolem mě, zvláštní pocit. Proto rozhodně nemůžu podpořit ty lidi, kteří si myslí, že je to snůška nesmyslů, vyhrocená až do nebes. Tony Goldwyn odvedl výbornou práci, scénář byl perfektkní a charaktery postav propracované do sebemenších detailů. Celou dobu jsem si říkala: pane bože, vdyť to je celý pravdivý, co za blázny se může hrnout do vztahů? "Každej debil na světě řekne, že někoho miluje. Nic to neznamená. Co cítíš, to nic neznamená. Záleží jenom na tom, co uděláš lidem, které miluješ. To jediný se počítá." ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Paul Haggis nám naservíroval úžasnou mozaiku o vztazích mezi mladými lidmi. Takhle má podle mě vypadat správná romantická (i když víc se hodí dramatická) komedie, která má člověku co nabídnout a zamyslet se. Výborné obsazení spousty talentovaných herců v čele se Zachem Braffem a Caseym Affleckem. Skvělý scénář jen podtrhuje jistá režie Tonyho Goldwyna. Určitě můžu jen doporučit...... ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť dlho som bol v tom, že sa jedná o jednu z tých priblblých romantických komédií. Vysoké hodnotenie na CSFD naznačuje, že to nebude celkom pravda. A veru, že nie je, pretože s komédiou to veľa spoločného nemá i keď sa sem -tam zasmiať dá. Nahliadnuť striedavo do problémov manželstva po 30-tich rokoch a dlhšieho vzťahu, ktorý je tesne pred vstupom do manželstva je zaujímavé už samo o sebe a čo až do toho príde nevera? Len vtedy to začína naberať na obrátkach a scény hádok, klamstiev a presviedčania sú doslova adrenalínové. Prvá tretina filmu je trošku rozťahaná, ale hneď po C. Affleckovej vystresovanej scéne, v ktorej nevie klamať a nevera sa prevalí je film 100%-ný. Celý záver na schodoch i s piesňou "I Miss you " je dojímavý i vtipný a nebyť dlhšieho rozbehu v úvode, uvažoval by som o plnom hodnotení. 80%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Život ponúka mnoho prekážok, mnoho nástrah. A že láska nebýva len tým príjemným elementom života nás okrem vlastných skúseností presvedčuje aj mnoho filmov. Bez pravej lásky totiž na svete prežije len málokto a keď je jej životnosť v ohrození, treba bojovať minimálne tak urputne ako Michael (skvelý Zach Braff). Krásna romantická dráma s prirodzenosťou vdýchnutou priamo zo stromu života. Miestami jemne a citlivo nadľahčená, mohla byť viac, no to už by diváka minulo účinkom. Tak presne takýto typ filmov by mohli púšťať mladým ľuďom, ktorí pomýšľajú o manželstve, či o založení rodiny. A i keď som počas sledovania nevyronil slzu z dramatického záveru, či sladkej romantiky a ani som sa počas vtipných scén nijak hlasno nenasmial, zážitok je hlboký. 85%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama