Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho jako do originálně pojaté indie romanťárny a namísto toho jsem dostal chvílemi až překvapivě silnou a chvílemi ohromně pravdivou vztahovku, která pojem "komedie" viděla tak maximálně z dálky (Last Kiss se zdá být jeden z těch filmů, který je distribučně úplně debilně a mylně propagovaný). Zároveň mi došlo, jak málo filmů se zabývá vážností situace, když někdo ve vztahu podvádí a jak málo z těch filmů dokáže ve mně při tom vyvolat pocit fyzické nevolnosti a nechuti. Užíval jsem si taky skvělou vedlejší roli Caseyho Afflecka a nezbývá mi opět než čekat, že už někdo konečně pochopí, jak úžasný herec to je a dá mu zase nějakou velkou roli. 8/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Odporúčam hlavne mladým, život nie je len prechádzka ružovým sadom, film celkom pekne popisuje rozdielnosť medzi ženskou a mužskou psychikou. Celkovo dej zaujme a situácie sú zo života. Pozrite sa a urobte si svoj názor. Ja som v tom videl veľa zo života. Pre mňa viac ako príjemné prekvapenie. Posledný bozk nie je len o nevere, ale vlastne o všetkých starostiach ľudí, ktorí majú tridsiatku na krku. Všetky konflikty sú uveriteľné a môžu sa dotknúť každého z nás. Či sa jedná o neveru, cestovanie alebo neporozumenie v partnerskom a rodinnom živote. Pritom si myslím, že snímka rozhodne nevykradá iné filmy a má celý čas čo ponúknuť. Potešil ma aj koniec, ktorý hoci nabáda k happyendu, tak odpustenie sa nekoná. A to len pridalo na pozoruhodnosti. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Nejsem asi zrovna v pozici, kdy bych tento snímek mohla hodnotit zcela objektivně, protože když jsem to celé sledovala, měla jsem pocit, jako bych se nějakým nedopatřením v tom filmu ocitla. Ještě se mi to v takové míře nestalo, ale vše co se v tom filmu dělo, se děje teď všude kolem mě, zvláštní pocit. Proto rozhodně nemůžu podpořit ty lidi, kteří si myslí, že je to snůška nesmyslů, vyhrocená až do nebes. Tony Goldwyn odvedl výbornou práci, scénář byl perfektkní a charaktery postav propracované do sebemenších detailů. Celou dobu jsem si říkala: pane bože, vdyť to je celý pravdivý, co za blázny se může hrnout do vztahů? "Každej debil na světě řekne, že někoho miluje. Nic to neznamená. Co cítíš, to nic neznamená. Záleží jenom na tom, co uděláš lidem, které miluješ. To jediný se počítá." ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jediné čo sa mi dostalo bol stupidný výraz Zacha Braffa... ten človek fakt čumí stále rovnako, inak čo sa celku týka... no nechýbalo veľa a bol by som vyronil slzu. Príbeh zo života, po rokoch vzťahu príde rutina, človek hľadá "vzrušo", chytí osud pevne do rúk a zaľakne sa... docvakne mu, čo môže stratiť, človek by si myslel, že už je neskoro, no nie je... aaa happy end, úžasne 4/10 (potrebujem na CSFD do komentov vkládať smaily, hlavne toho čo krúti očami) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)

Reklama

Reklama