Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

mm13 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo sa také vynikajúce postavy museli v poslednej tretine filmu premeniť na bábky v rukách umelo vykonštruovaných zápletiek a neuspokojivých, lacno dramatických, miestami dokonca klišoidných vyvrcholení. Škoda typovo presne obsadených, neznámych mladých hercov a potenciálu, ktorý sa ukrýval v ich nasadení. ..."haggistyle", čo narobíš? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zdařilá ukázka toho, jak se vyplatí v životě raději 2x měřit než řezat. Zach je přesně ten typ a týpek, který neví kdo je a co chce. Ani ne tak nezralý, jako nejistý, každopádně chce brát manželství vážně, v dnešní době je to až nezvyklé. Každý by se měl řídit především srdcem a "cesta" si jej najde dřív nebo později sama. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Poslední polibek je trochu rozporuplný, i když velmi slušný a povedený film - na jedné straně skutečně dobře odpozorované vztahy, výstižné modely lidských charakterů, chemie partnerských vztahů opravdu funguje a v hereckých kreacích ožívá, na straně druhé je ale film plný neskutečně kýčovité hudby, kterou si tvůrci patrně chtěli zajistit přízeň teenagerského publika (neboť žánru teenagerské komedie je dosti poplatná) a z romantických pasáží se místy stávají reklamní znělky. Škoda. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film, který se skutečně může pyšnit souzvukem slov "ze života". Situace, které si každý dokáže představit a možná si jimi i prošel. Velkou pochvalu ode mě dostává herečka Rachel Bilson - přestože měla menší roli a hrála ji ještě v létech "The O.C." tak se mi líbilo, že se jí to prostě dalo uvěřit..Bylo mi ovšem hodně líto Zacha Braffa, který ležel snad polovinu filmu před domem na verandě v dešti a sám :-D. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Moc důvodů, proč dát vůbec nějakou hvězdičku, mě nenapadá. Absolutně nudný děj, jakoby z oka vypadl příhodám Doktora z hor, absolutně nudní a nesympatičtí herci a ani špetka humoru. Vlastně jo, jednou jsem se zasmál. To kdy už sem si říkal, že to fakt vypnu, ale nakonec se přemluvil, že to bude třeba lepší. A ono nebylo...:-)Kdo spí rád přede dveřma, ať se na to podívá, já už nikdy:-)10% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)

Reklama

Reklama