Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pokus o natočení takové té chytré gangsterské akční komedie, který bohužel nevyšel. Celým filmem se táhne taková zmatená, místy až trapná atmosféra. Nebýt hereckého obsazení, asi bych na to ani nekoukal. Nicméně.. zas abych to rovnou nespláchl, jako nějaký totální propadák. Jsou tam i pěkné pasáže. Jedno zhlédnutí však bohatě stačí. Celkově velmi oddychové béčko, na které si můžete pozvat partu kamarádů, sem tam s nimi prohodit pár slov, protože když vám z tohohle 5-50 minut uteče, nic se neděje. 45% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dnes již bohužel zesnulý Paul Walker v příběhu o tom jak se vydává za známého výrobce a prodejce trávy a má z toho samozřejmě nejednu lehkou situaci a k tomu si připočtěte Detektiva co se ho snaží dostat a mexický mafián,ale pokud se vám do cesty postaví Olivia Wilde tak vše jde zvládnout o něco lépe.Film ,který sice ničím extra neoplívá,ale pokud hledáte snímek co vám zaplní odpoledne je fajn.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Asi som bol hlupák keď som čakal akčný film podobný Zbesilému úteku. Okrem Walkera veľmi slabí herci, a dokonca aj Fishburne za veľa nestál. Hlúpy scenár a otrasná nejaká country hudba, ktorá doprevádza skoro celý film a robí z neho pre mňa komédiu. Jediným veľkým plus pre mňa bola krátka minutáž filmu. Keby to bolo dlhšie, ani by som to nedopozeral. Oveľa viac odporúčam už spomínaný Zbesilý útek. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Paul Walker, zajímavý příběh, docela mě to chytlo -mohlo být ještě víc akce a mohla být ještě drsnější/// Tohle je jiný Bobby Z než, ten kterého jsem viděl v Divokých vlnách. Člověk ovlivněn animákem si najednou není jistej co je pravda a co smyšlenka. Po zhlédnutí však víc věřím totmu snímku, který si rozhodně nehraje na neviňátko a Bobbyho Z vlastně vykresluje jako pěkně sobeckého hajzla. Nicméně záměna s Walkerem a jeho snaha dostat se z průseru je natolik poutavá, že jsem měl problém od filmu odejít. I závěr byl nevšední a herci jeden vedle druhého na sebe strhávali pozornost. U mě tedy povedený film./// Celkem 68%/// ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pomerne neznamy film s dobrym hereckym obsadenim, kopou znamych tvari, idiotskym pribehom ale zato s vybornym Walkerom a prekrasnou Oliviou Wilde, ktorej sa staci usmiat a hned je svet krajsi... inak je to ciste akcne americke becko s klasickym happyendom... ale tych par minut nikomu neuskodi...7/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama