Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hodně promarněná záležitost.Ze špinavého,mexického,propoceného,drogami prošpikovaného,násilím bujícího thrilleru se vyklubalaˇ"skorotaťkovská" šaškárnička.A tak dobře to začalo.Charismatický,drsný Paul Walker,střelba,pěsti,nasraný mafiáni a tu si to tam přicupitá dvanáctiletý hošík a veškeré fuckování a krev je vturánu spláchnuto do hajzlu.Jako drsný thriller to začne,jako přeplácaný propletenec ničeho to končí.Místo aby jim všem Paul W. vystřílel ty jejich mafiánský mozky z palic,radši se zamiluje,osvojí si děcko a vypluje na lodičce za lepšími zítřky a ikdyž gaunteři vychcípaj,tak stylem tak hloupým,že by se za to musel i Chuck Norris stydět.Nicméně Walkerovi tyto role hodně sedí,spolu se Zběsilým útěkem jde o jeho nejlepší roli a na těchto filmech by si mohl udělat klidně jméno(alespoň tedy u béčkových fandů).Celkově ale pohodově koukatelné béčko. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož vskutku úsměvný akční kousek, který je svým způsobem tak blbý až je dobrý. Dobrý znamená průměrný. Je tu několik docela dobrých akčních scén i přestřelek, je tu i množství stupidních až nelogických situací, ale Paul Walker podal slušný herecký výkon (já s ním nikdy neměl nějak velký problém, svoje si odvedl). Olivia Wilde patří mezi moje nejoblíbenější herečky – já tuhle babu vždycky žral – hlavně tedy po vzhledové stránce, ale jako herečka je taky dobrá. Ten konec na mostě byl sice debilní, ale co už. Neškodný filmeček na jedno podívání. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tenhle pribeh, potazmo scenar byl natolik neverohodny a plny der, ze by se do nich schoval celej A-Team. Ano celej i vcetne Mr.T. Muze mi nekdo vysvetlit, proc ten idiotskej lovec Bobbyho Z, nastrazi v chate bombu, ktera pri otevreni dveri exploduje a pritom na nej ceka s brokovnici uvnitr chatky? Nacez sam otevre dvere, coz byla vtipna vlozka, ktera jenom pridala tehle absurdite. Nad tim mi zustava rozum stat. Ten chlap musi mit instinkty zabijaka po mozkove obrne. Jinak vcelku svizna jizda nevalne urovne. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod co mě přinutilo podívat se na tento, ( už to můžu napsat ) nedobrý film byl Paul Walker, který má mé místečko TOP 10 nejoblíbenějších mužů věnujicí se této zálibě. A to je jeden důvod za co dávám automaticky filmu jednu hvězdičku. Ta druhá je poskládaná z detailů, které na mě udělaly dojem. V prvé řadě to je UFC zápasník Chuck Liddell, který se ve snímku k mému šoku mihnul. Sexy Olivia Wilde má k tomu taky svůj podíl, stejně, jako pár pěkných akčních záběrů i povedených úsměvných hlášek. Zbytek filmu jakožto scénař obecně, zbytek herecké gardy či prostředí natáčení mě už vůbec nazaujal. Je proto pro mě docela překvapení jaké vysoké hodnocení si tady film stálé drží, ale proti gustu žádný dišputát. Na závěru bylo vidět, že ani sám režisér nevěděl pořádně co chce a tak mi bylo trochu za něj trapně. Proto si myslím, že dvě hvězdičky jsou dostačujicí až až a zbývá snad jen ještě na závěr popřát Paulovi pro příště, lepší čich na nějaký pořádný scénář a kvalitní natáčecí štáb. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama