Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jednoho bezdomovce, paparazziho (vlastně ne, jen fotografa) a zpěvačky. Je krásné slyšet, že všichni jsme jenom lidi, nikdo nadřazený ani podřazený. Potěšilo mě množství Nikonů (Canon jsme všehovšudy zahlédla jen jednou a to v tlapách velmi nepříjemně vypadajícího člověka, takže je vše v pořádku...). Lehký nadprůměr. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být takové převrácené Pretty woman, ale naštěstí to měl v pácu Tom DiCillo a je z toho bezvadný film o homelessáckém hezounovi a profesionálním paparazzi fotografovi. Kdybych to uměl a chtěl si rýpnout do soudobé "západní" komerční společnosti a do novodobého kastovního systému, udělám to takhle. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Trošku zdlouhavě se film dává do tempa. Steve jako paparazzi, který nesnese když ho přeroste jeho "učeň a kamarád", kterému jako homelessovi pomohl k lepšímu živobytí a nabídl mu přístřeší svého bytu. To vše ale bohatě vynahradí tak uvěřitelný a čistý konec na který jen tak nezapomenete. Buscemi jako paparazzi a Michael Pitt jako homeless a filmová hvězda byli výborní. Hudba Anton Sanko. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Aneb co s člověkem může, ale nemusí udělat sláva a popularita. Steve Buscemi je můj oblíbenec a nemůžu si pomoct – tady je prostě boží. Jeho typický a nezaměnitelný hlas, nejrůznější obličejové kreace a energické herectví jsou zkrátka nenapodobitelné. Delirious je velmi příjemný film, který vážnou i zábavnou formou ukazuje každodenní tvrdý chléb práce profesionálního „paparazzi“ fotografa, a který na konci upřímně dojme. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úchylný Buscemi s černými vlasy zase rozjíždí svoje ksichty. Bavil jsem se docela dobře. Pěkný pohled do myšlení lidí v top šoubyznysu. Hereček, zpěvaček, herců a veškeré špíny okolo, kteří se na nich živí. Herecky dobře zvládnuto, hlavně můj oblíbený Buscemi pod DiCilliem šlape. Každopádně film pro Nikonisty :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama