Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +je tu možnost vidět Adama Sandlera ve vážné roli, závěr filmu je velice silný, rovněž námět a příběh samotný -občas hodně tíživá atmosféra, mám rád akční a zábavné filmy, tohle je čistokrevné drama/// Na Volání o pomoc jsem se hodně těšil. Trochu škoda, že jsem to viděl až teď kdy už je téma určitou minulostí ke které se spousta lidí nechce vracet. Na druhou stranu je to příběh muže, který osloví diváky vždy a je jedno co stálo za příčinu toho všeho./// Celkem 70%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

Mike Binder tvorca skrz naskrz priemernej komédie Man About Town presedlal na drámu a tá funguje veľmi dobre. Don Cheadle to hrá tak skvele, že zatienil dokonca vynikajúceho a do roli sa perfektne hodiaceho Adama Sandlera, tentokrát čisto dramatického, i keď aj na veselú nôtu sa tu citlivo brnkne. Aj keď ma film nie úplne dojal ako napríklad Crash ale ľúto mi ho bolo dosť (Sandlera). No jeho preslov svokrovcom po súdnom konaní bol tak dojemný, že som okamžite prihodil hviezdičku. Nedá mi nezmieniť sa ešte o mojej obľúbenej, najkrajšej Liv Tyler, hrá tu mladú, láskavú psychologičku (i keď hereckým prejavom za svojimi kolegami zaostáva) a do úlohy nadržanej pacientky perfektne sa hodiacu Saffron Burrows (Deep Blue Sea). No a aby to bolo komplet, Donald Sutherland je najlepší sudca na svete a Ted Raimi najhorší obhajca ;-). ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Sandlerův smutný klaun mi napřed se sluchátky a koloběžkou, stejně tak "kuřačka" u zubaře, přišli jako křeč, která "tu ještě nebyla", ale jak se to kulilo a přibývalo mlčenlivých proseb a krásných dušiček natahujících se po záchytném kruhu, doteků bolesti a talentu slyšet ... to volání a ... zkrátim to: Binder zabodoval, Sandler je borec a já jsem si krásně zabulela. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako film o tom jak se dva debilové hledali tak dlouho až se našli, ale to jen do té doby než ze sebe Adam Sandler dostane tu obrovskou bolest, kterou má v sobě, protože pak se vám chce už jenom plakat. A Adam Sandler ? On prostě nehrál pro moje oči, on hrál pro moje srdce. ......................Vlastně všichni herci byli ve svých rolích naprosto úžasní. To jen, že když Adam Sandler dovyprávěl svůj příběh v čekárně, tak mě natolik zvhli oči, že jsem na chvíli nikoho dalšího nebyl schopen vnímat a po tom co řekl své tchýni to už ani nešlo. No prostě Adam Sandler mě svým jedinečným hereckým výkonem úplně roztavil srdce. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Každá píseň, která ve filmu zazní, je bud přehrávána z Charlieho (Adam Sandler) iPodu, nebo je její album zmíněno Charliem. (Cheeker)
  • V levém dolním rohu na stole recepční je na moment vidět štítek, kde jsou čísla 01.20.09, tedy 20. 1. 2009, den, kdy George Bush skončí v úřadu prezidenta USA. (Kulmon)
  • Sluchátka, které Adam Sandler (Charlie Fineman) nosí skoro celý film, jsou značky BOSE QuietComfort 15. U nás se cenově pohybují zhruba kolem deseti tisíc korun. (Leletik)

Reklama

Reklama