Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vážný Sandler rozhodně není nic pro mě a teď už to vím víc než jistě. Scénář je zbytečně zdlouhavý. V kratší verzi by asi nebyl špatný. Způsob podání a herecké obsazení je ale příšerný. Spousta scén zbytečně přehraná a některé zase nedodělané. Film mě nijak nenaplnil a dotkl se mě opravdu jen pár slovy, které zřejmě stejně brzy zapomenu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +je tu možnost vidět Adama Sandlera ve vážné roli, závěr filmu je velice silný, rovněž námět a příběh samotný -občas hodně tíživá atmosféra, mám rád akční a zábavné filmy, tohle je čistokrevné drama/// Na Volání o pomoc jsem se hodně těšil. Trochu škoda, že jsem to viděl až teď kdy už je téma určitou minulostí ke které se spousta lidí nechce vracet. Na druhou stranu je to příběh muže, který osloví diváky vždy a je jedno co stálo za příčinu toho všeho./// Celkem 70%/// ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

" Isteže trpíte, ale ste na to dvaja, ja som na to sám....". Kto by čakal od A. Sandlera tak vážny film? Uveriť mu toho úbožiaka nebol problém (veď je to herec, že?), ale najväčšiu silu má sila priateľstva medzi hlavnou dvojicou. To Sandlerovo správanie mi niekedy nesedelo, pôsobilo na mňa tak trochu nedôveryhodne a nebolo celkom vysvetlené ani to, či si niektoré veci nechcel pamätať, alebo si ich skutočne nepamätal. Napriek tomu je film naozaj vydarený a ukazuje, čo môže dať priateľstvo i človeku, ktorému navonok vlastne nič nechýba a vedie dokonalý rodinný život. Vôbec som netušil, že dej sa bude točiť aj okolo 11.septembra, ale film by sa zaobišiel aj bez viazanosti na tento dátum. Podobná rodinná tragédia by sa dala vyriešiť aj automobilovou nehodou, ale na mnohých Američanov a ich rodiny mala táto tragédia veľký dosah, tak prečo nie? 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,661,987Tržby Celosvetovo $22,222,308Tržby za predaj DVD v USA $16,327,952 //počet predaných kusov 915,176║ Sandler v danej úlohe vôbec nesedel(pozor nehrá zle ale táto úloha by si zaslúžila niekoho z menej známou tvárou), príbeh ani nie je zlý ale jeho podanie nedokáže patrične strhnúť /40%/ ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi role podivínů jdou báječně, až je ho pro komedie škoda. Po Andersonově Punch-Drunk Love, kde ho o zdravý rozum připravuje kupa sester je tu postava Charlieho Finemana, který naopak o všechny milované holky přišel. V zapomínání na tu bolest mu pomáhá hraní Shadow of the Colossus (předpokládám, že tuhle gamesku ještě nedohrál, protože pak by jeho depka byla ještě větší) a muzika do uší, která přehluší cokoliv, co nechce slyšet. Ale jednou se prostě musí Charlie rozpovídat .. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V soudní síni hraje Charliemu (Adam Sandler) do uší píseň „Love Reign Over Me“ z alba "Quadrophenia" britské skupiny The Who, které je ve filmu také zmíněno. Píseň byla i inspirací pro název filmu. Adam Sandler je sám velkým fanouškem kapely The Who. (oje)
  • Sluchátka, které Adam Sandler (Charlie Fineman) nosí skoro celý film, jsou značky BOSE QuietComfort 15. U nás se cenově pohybují zhruba kolem deseti tisíc korun. (Leletik)

Reklama

Reklama