Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Úžasný film o tom, jak se jednoduchý plán může krutě zkomplikovat, po krátkém úvodu nastává osudový večer a s ním napětí, které vydrží až do závěrečných titulků, celá ta temná atmosféra je ovšem nadnesená britským vtipem a já mám opravdu slabost pro morbidní humor... Závěr filmu je navíc dokonale ironický, krutý, černý humor v té nejryzejší podobě. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní thriller u kterého se válíte smíchy. Rozjezd je sice trochu slabší ovšem o to silnější je pak střední pasáž filmu a také naprosto výborné vyvrcholení. Když k tomu přidáme výborný soundtrack a solidní herecké výkony, především od Pegga, máme z toho velice příjemnou odpočinkovou podívanou... ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg se vedle Davida Schwimmera objevil již v Bratrstvu neohrožených a byla jsem zvědava, jak to mezi nimi bude tentokrát. Pěkně vypečená dvojka se z nich stala:) Parádní komedie o tom, že i zdánlivě obyčejný a jednoduchý plán se může v mžiku zvrtnout a přinést tak hrdinům zapeklité okamžiky. Celý příběh je nabitý nečekanými zvraty, vtipnými hláškami a bizarními situacemi. Až do posledního okamžiku si nemůžete být jisti tím, co bude následovat. V průběhu děje se rovněž ukáže, že identita některých postav je značně nejasná. Alice Eve umí:) Závěr filmu nechává tušit, že ještě bude následovat mistrovský souboj:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočný, ba skôr dosť neoriginálny thriller, využívajúci mnohé moderné filmové postupy. Zložený obraz, zrýchlené zábery, rockový soundtrack, prekombinovaný dej, humorné vsuvky... veci, ktoré môžme dnes tak často vidieť u podobných snímkov. Zo začiatku ma trocha rozptyľovala prítomnosť Davida Schwimmera, herca ktorý spojil svoju karieru so seriálom "Priatelia". Ale ukázalo sa, že svoju úlohu tu zvládol obstojne. Viacej sa mi však páčil výkon Simona Pegga. Celkovo vidím tento film na slabučké tri hviezdičky. *** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Faráře zavražděj tu samou noc, co s jeho ženou sletí z útesu opilej policajt..... Zní to jako náhoda? Myslíte si, že je to jediná náhoda? Černohumorná hříčka těžící z podělanýho plánu a hru na ,,kdo je kdo?“, ve který není o náhody (a tedy o nápady) nouze. Zajímavě to do sebe zapadá, ale i když jsem se celkem bavil, jednou mi to stačí. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč ze mě peníze pracháče neudělají. 2.) Protože černá komedie a Simon Pegg patří k sobě, jako k velbloudovi hrby. 3.) Zjistím, že A. Eve už nevypadá jako dítě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)
  • Film byl natočen za 32 dní. (Othello)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)

Reklama

Reklama