Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Kobitch 

všechny recenze uživatele

V posledním filmu oscarového ročníku sledujeme notoricky známého veveráka Scrata z Doby ledové, který se tentokrát stěhuje v čase i prostoru díky stroji času, na který náhodou narazil. K perfektní animaci asi nemusím nic dodávat, příběh se mi taky líbil — tohle je prostě příjemný a vtipný animák, jak už to u spin-offech Doby ledové bývá. [Oscary 2006] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No Time for Nuts přináší další zábavný nářez ze sbírky "Scrat's Funny Escapades." Tentokrát se tento malý rošťák vydává "through the time" a dostane tak příležitost pozvednout Artušův meč, navštívit Gladiátorský zápas, nebo třeba přežít náraz Titanicu na ledovec:) Dostal už Chris Wedge za hlasový projev Scrata nějakou cenu? Asi ne, že...:) ()

Reklama

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Pre-hysterický drevokocúr či čo Zkrat, miláček na první pohled, cestuje pomocí stroje času za svou bílou velrybou - dubovým oříškem, jako by byl poslední na světě. Hezké cameo role pětice hrdinů z doby ledové a vystižení epoch, prostředí i žánrů (Excalibur, Baron Prášil, Fr. revoluce, Titanic ad.) filmovými prostředky. Stále trochu moc konzervativní, ale pro jednohubku snesitelná, hudba. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I podruhé je bonusová eskapáda lepší svého celovečerního bratříčka. Oproti Gone Nutty sice o něco horší, ale stále perfektní zábava. Na ploše pěti minut je zde více nápadů, vtipů a vůbec všeho než-li v drtivé většině současných celovečerních animáků. Scrat je prostě... No, prostě Scrat. Doufejme, že se s ním ještě někdy setkáme a že to nebude v nudné rodinné taškařici typu Doby Ledové II. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní snímeček o útrapách jendoho z mých nejoblíbenějších "hrdinů" animovaného plátna. Scrat ovšem tentokrát povýšil a svůj starý dobrý oříšek nahání pomocí stroje času v nejrůznějších historických dobách, které se dají velice pěkně poznat. Parádní oddechových pět minut k pousmání. 80% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama