Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak za 1) Perfektní barvy,příroda, lesy... nádhera za 2) skvělá kamera - žádné roztřepané záběry jako u filmu REC a CLOVERFIELD, ale ostrý obraz! za 3) excelentní zvuk DD 5.1. bylo slyšet i trávu růst :-) 4) Skvělý námět a dalo se to čekat : "francouzské horrory" : skvělé, "španělské horrory" : skvělé ----> takže spolu to muselo vyjít! 5) Dobrý výběr herců 6) Napětí, honička, děs, .....prostě vše co má v horroru být! Prostě EXCELENTNÍ ! Jen musím podotknout, že pouze Argentínská verze má 153 minut. Já viděl originál verzi a ta měla 93 minut! Neumím si představit, co by se tam odehrávalo ještě 60 minut :-) OBSAH FILMU : Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese, .....který tak dobře znají! ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu stálo za starou bačkoru. Film začíná pohodovou jízdou autem do španělských hor, ke které hraje hudba z 60. let (mám tuhle muziku rád, ale proč proboha musí být na začátku každého druhého vyvražďovacího hororu?), zde je to aspoň trochu odpustitelná, protože se film odehrává koncem 70. let, ale stejně...No, pak poznáme nějaký podivný nadržený vidláky z hospody, aby teda nakonec naše partička čtyř lidí dorazila do totálně zbourané kamenné chaty, cestou ještě přijde o jedno auto, to je mi náhoda. Zbytek filmu je zoufale nenapínávé zewlování po nijak přirodně zajímavých španělských lesích. Když má být divák napnutý nebo když se má leknout, začne film doprovázat hudba na bonga nebo co to bylo. Film zdobí úplně strašně pitomě zahrané ženské postavy, jejichž hlasový projev se vyrovná polskému lektorovi. Kdyby tvůrci nesehnali Oldmana (jak proboha?) a kdyby nebyla kvalita obrazu i zvuku na úrovni, tak si myslím že koukám na nějakého španělského Zahradníka. 1,5*, a nahoru zvyšuju jen protože posledních deset minut nepatří k nejhorším. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Tady nám někdo nakoukal Straw Dogs. Zařazení filmu do horroru nechápu. Jedná se o thriller s výbornou kamerou, dobře vedenými herci, solidně budovanou atmosférou, ale podivným scénářem. Oceňuji scény, které amíkům ukazují, že i když někdo někoho z povzdálí sleduje, nemusí nutně ukazovat ruce, nebo ohýbat větvě, tak aby to divák nutně pochopil. Že ? Paul ( Oldman) je velký bojovník ( dá to hodněkrát najevo ), ale pak se zachová naprosto nepochopitelně. Stejně divně jako on, se zachová otec od partičky vesničanů ve finále. Dost věcí je nakousnuto ,ale nedotaženo. Až na tyto podivnosti se jedná o kvalitní zábavu. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo, a mělo to Garyho Oldmana. Mohlo to být napínavé a v podstatě to i bylo, ale filmu podrazila nohy ta snaha o vztahovou psychologii a strašné nedotaženosti a nelogičnosti. Kdyby se na to vykašlali, využili víc to dítě a míň toho tragéda, který jednal tak debilně, že doteď nevím co si o tom mám myslet, mohl to být vzhledem k prostředí a příběhu výborný thriller.( A kdyby ta holčička byla vlkodlak, tak i horor.) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama