Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o crazy komedii. Charismatický Zach Braff (v jiných filmech taky scénárista, režisér, hudební skladatel i produkční) popsal tento film na svých webovských stránkách docela přiléhavě. Cituji...I promise you will laugh. It is silly and goofy (like me.) It is by no means anything deep...,dodává realisticky a nakonec svým divákům vzkazuje: ...You're the best fans a fellow could ask for... No jo, co dodat... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Amanda Peet nám trochu zestárla a už to není taková čupr kočka, jako bývala. Není divu, že v tomto filmu hraje maminu, která je sice vynikající právnička, ale nyní zůstane raději na mateřské. Peníze nyní musí vydělávat její manžel, a skutečně se mu podaří najít skvělé místo. Jenže to má malý háček - pěkně vykutáleného šéfa, který už jednou jel po jeho manželce a i nyní udělá vše pro to, aby ji odloudil manželovi. Dokáže navodit spoustu omylů, které vedou k roztržkám mezi manželi. Jenže šéf netuší, že se brzy obrátí jeho intriky proti němu. Překvapivě inteligentní humor je doplněn skoro až realistickým popisem současných problémů v rodině i v práci, což přispívá lepšímu uchopení snímku a možnosti spoluprožití situací. Konec je sice možná poněkud romantičtější než celé dosavadní tempo filmu, ale po pravdě řečeno, film se nesnaží být těžkým dramatem, a tak je to jen ku prospěchu věci. DVD nabízí na výběr menu česky, nebo maďarsky, následuje protipirát, trailery na filmy Žhavé nápady, Nesahejme psům na párky, Sexy Párty 2, a jako skutečný bonus se nabízí trailer s CZ titulky a fotogalerie. ()

Reklama

pepo701 

všechny recenze uživatele

nakolko je Zac Braff jeden z mojich najoblubenejsich hercov, toto sa mi hodnoti dost tazko. mozno som cakal prilis vela a to je dovod mierneho sklamania. Fast Track je taka typicka americka komedia, ktora mozno zaplni hodinu a pol vasho casu ale hned na to upadne do zabudnutia. skoda toho ( BTW: ten slovensky dabing ZB sa po 8 seriach Scrubs, Last Kiss a Garden State jednoducho nedal vydrzat) - 60% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Asi budu oproti většině vypadat jako barbar, ale tento snímek jsem shlédl před Zbouchnutou a nutno říci, že jsem se se Zachem Braffem bavil lépe. Film se nese v příjemně odlehčeném tempu a i když nesází jeden vtip za druhým, jednou za čás to bohatě stačí, navíc když herci hrají natolik dobře, že utvoří takovou atmosféru, že si na další vtípek klidně počkáte. Zach Braff je pro mě překvapením, neboť jsem ho doteď vlastně ani nikde neviděl. Amadne Peet nemá moc co hrát a Jason Bateman mě přesvědčil o svých kvalitách. Pokud od snímku nebudete čekat zázraky, jen slušnou zábavu, pak neváhejte. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

K nevšední bláznivé komedii se potřebuje mnohem více elegance a přirozeného talentu a mnohem méně dětinskosti a prostoduchosti, než nabízí americký film Prodám šéfa zn. spěchá. Samozřejmě, tento druh nezrale splašené zábavy nalezne své příznivce, ale skutečností je, že zajímavějších momentů není více než podbízivého a prázdného balastu, který občas i mizerně zaplňuje hluchá místa. Hlavní postavou příběhu je Tom Reilly (sympatický Zach Braff) v humorné i komicky přihlouplé nadsázce nové etapy života a překonávání všech možných i nemožných překážek. A protože se tvůrci rozhodli pro absurdní bláznivou taškařici, dostávají se překážky do obludných tvarů a rozměrů a záchvěvy pobavení jsou vzácné a nedostatkové zboží. Nebezpečným a všehoschopným protivníkem je Chip Sanders (Jason Bateman), Tomův přímý nadřízený v reklamní agentuře. Vzájemný střet je bojem o vše a zintenzívnění přináší další a pronikavější trapnost. Hlavní ženskou postavou je Tomova manželka Sofia Kowalski-Reilly (šarmantní Amanda Peet), třesoucí se opora v nových časech. Z dalších rolí: laskavý Sofiin otec a Tomův pracovní mentor Bob Kowalski (příjemný Charles Grodin), jeho starostlivá manželka Amelia Kowalski (zajímavá Mia Farrow), klíč ke štěstí a polykač Wesley (Lucian Maisel), jízlivá Tomova kolegyně Carol Lane (Amy Poehler), empaticky tvářící se velké zvíře Don Wollebin (Donal Logue), či povýšená Sofiina rivalka z dětství Abby March (Amy Adams). Občas se člověk u filmu usměje a pobaví, především díky některým hercům a povedenějším žertům. Většina je zaměnitelná s číkoli podobným a někomu vyčistí zaneřáděnou hlavu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama