Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film o bandě těch největších debilů, jaké si může člověk představit. Bohužel to není tak vtipné, jak by mělo. Protože samotný film je právě tak kvalitní jako jeho hlavní hrdinové. Dívat se na to dalo a několikrát jsem se fakt zasmál, ale celkově fakt nic moc a za měsíc si na to už nevzpomenu (podobně jako třeba na Super Troopers). 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vcelku je ten název, ačkoliv je pitomý, přesný pro celý film, který se sice fórem snaží být, ale nemá na to v žádném případě. Delta fór je totiž film, který se snaží být vtipný díky demenci vojáků, kteří si spletou Irák s Mexikem a hrají si na hrdiny. Přiznávám, že občas se některý takový film povede, což jsou čestné výjimky, ale zase když už se povede nedá se brát vážně. To nikdy. Demence je totiž všude a ačkoliv se herci snaží být co nejvíce blbý, stejnak jim to nevychází a spíše přecházejí k trapnosti než vtipu. Ačkoliv jedna hvězdička tu přesto je. Ta patří postavě, která ať hraje kdekoliv, všude je geniální. Danny Trejo a ještě v roli, kterou bych opravdu nečekal: Carlos Santana. Kvůli němu to stojí za tu námahu to vidět. A i když se nejspíš nezasmějete tak důrazně, jemu fandit každopádně budete. --- Everette, kde jsi vzal ten kanón? - To je 12ti librový 1875 Napoleon. Jen amatér by tomu říkal kanón. - Myslel jsem, že ti soud zakázal motat se kolem kanónů - Ale jen ve státě Georgia. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa teda čudujem, že sa táto amry-somarina nepáčila aspoň Amíkom. Paródie na vojenské misie tu určite boli aj v lešpom prevedení, ale keď som po recenziách čakal totálny filmový vákal, nemôžem sa zbaviť nadšenia z tejto humornej a vkusnej haluze. Narážky a odkazy nielen na vojenské filmy a ich termológiu, ale mnoho iných a hlavne neprešvihnutých gagov, ktoré sa statočne držia aspoň v priemere a hlavne v inteligencii, keď to porovnáme s nietorými splaškami. A k tomu Danny Trejo. 65%. ()

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní příběh o třech idiotech, kteří si jednou za měsíc vyrazí na vojenskou základnu si zablnout. WTF kdo je tam pouští? Čistě náhodou se v té době někdo rozhodne, že je pošle do iráku a oni skončí v mexiku. Zajímala by mě trasa toho Letadla = proč letělo přes mexiko??? A tam jsem skončil, protože dál to byla jedna blbost vedle druhé. Rádoby vtipné scénky nakonec vyzněle neskutečně trapně a hlavní hrdinové hráli tak blbě, že mi fakt připadali jak mentálové na útěku. A to ještě urážím mentálně postižený. ()

zodiak217 odpad!

všechny recenze uživatele

Je maximálne obtiažne nájsť čo i len jednu vec čo by ma zaujala na tejto snímke. Nielenže mi to celé pripadalo byť trápne, vulgárne, úbohé a tak hlúpo americké, čím sa vlastne len oni sami zhadzujú a ponižujú, ale doslova som sa tam nemal ani kde zasmiať a to už je aj na trápnu americkú produkciu tohto druhu dosť. Nechápem načo tento film vznikol a ľutujem ľudí, čo vyhodili lístky do kina za niečo takéto. Herecké obsadenie nezaujímavé, dejová línia úbohá, námet ako výsmech Američanov z Ameriky trapas. No čo, niečo musí byť aj v odpade.... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama