Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve je potřeba udělat si přehled o významech pojmů ,,VTIPNÝ" a ,,TRAPNÝ". Pojem ,, vtipný " se v tomto filmu použít nedá. Jedna trapná scénka se snaží trumfnout druhou trapnou scénku. A to se stále opakuje po celou dobu trvání. Film o nulovém potenciálu. Nuda, trapas, nuda a zase trapas. Zmínku si v tomto filmu zaslouží snad pouze záporák Danny Trejo, ale ani ten neměl potenciál tenhle nikam nemířící nesmysl kamkoli nasměrovat. Odpad se třemi vykřičníky ! ! ! ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Film, který NE-musíte vidět. A který já jsem viděl jen proto, že po DJově Quallsově Road Trip a The New Guy, ve kterých mi přišel dobře "retardovaný" a střelený, jsem chtěl shlédnout další film sním.. tohle však nebyla dobrá volba. A až ve filmu jsem si také všiml, že tu hraje můj oblíbený Danny Trejo.. achjo.. doufám, že Machete bude lepší úlet :-P Prostě obyčejná ničím neoriginální a nevtipná "komedie". ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tři rádoby vtipní komici Larry The Cable Guy, Bill Engvall, DJ Qualls a jejich víkendová army mise, snažící se spíše než na humoru stavět na vidláctví, které je již zmíněným pánům tak vlastní. Nutno však podotknout, že v daném žánru nejde o vyložený trapas, jen o další tupou komedii, která si své fanoušky určitě najde. ()

zodiak217 odpad!

všechny recenze uživatele

Je maximálne obtiažne nájsť čo i len jednu vec čo by ma zaujala na tejto snímke. Nielenže mi to celé pripadalo byť trápne, vulgárne, úbohé a tak hlúpo americké, čím sa vlastne len oni sami zhadzujú a ponižujú, ale doslova som sa tam nemal ani kde zasmiať a to už je aj na trápnu americkú produkciu tohto druhu dosť. Nechápem načo tento film vznikol a ľutujem ľudí, čo vyhodili lístky do kina za niečo takéto. Herecké obsadenie nezaujímavé, dejová línia úbohá, námet ako výsmech Američanov z Ameriky trapas. No čo, niečo musí byť aj v odpade.... ()

plsek45 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé a zparodovaných scén přebraných z jiných filmů . Zápletka jako ze starého westernu , jen s tím rozdílem že si dlouho myslí že jsou v Iráku . Což ukazuje na absolutní hloupost postav kteří jsou jako záložáci povolání do Iráku a naprostým omylem se probudí v Mexiku a ještě větším nedopatřením zachrání vesnici. Hereckém obsazení není nic zázračného . Ale co čekat od béčkového filmu s béčkovým scénářem . Nic originálního , nic co by jste museli nutně vidět ale účel pobavit při nudném večeru to splnilo ;) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama