Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 258)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud černý Zeus chlastá, demoluje a nesystematicky pracuje na vztazích s veřejností, může se Berg při akčních scénách proložených prvosignálním humorem do sytosti vydovádět, ovšem jakmile se do toho vloží Hera.. Pečení je možná radost, ale filmování s tupým scénářem, do kterého každý kecá a kterým se táhne slaboučká nit mytologie, přináší jen utrpení. Tomu filmu chybí půlhodina a soudnost.. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Trochu iné ako ostatné filmy o superhrdinoch, no značne nedotiahnuté. Prvá polovica je v podstate dosť srandovná, Hancock hláškuje ostošesť a Willov ksicht sa na postavu hodí. Párkrát som sa dobre zasmial. Potom to však začínalo byť nejaké vážne a zarazil ma vývoj príbehu a jeho rozuzlenie. Pripadalo mi to dosť blbé. Čo ma však potešilo: Charlize Theron je vážne veľmi pekná a dobre sa na ňu pozerá. Hudbu vypĺňajú rapové piesne, ktoré ja nemusím, ale gitarové brnkanie bolo dobré. To je tak asi všetko. Presne také ako som očakával. 60% ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodský konzumní.... není určen ani pro zábavu, ani pro obveselení, ani pro poučení.. tento snímek je určen pro zaplnění volného času, k pasivnímmu sledování čehosi, co tvoří x-tou variaci na superheroes... Pokud pomine standardní škleby W.Smithe, jemně doplněné a chameleonství Ch. Theron, tak vyjdete s kina a nic.... Vůbwec nic.. Prostě tupá sledovačka na půl druhé hodiny bez šťávy, nadhledu... Někdy mám pocit, že to je přesně ten film pro nechtěné návštěvníky obludárií (megacenter nákupního konzumu), kdy omylem vpadnoucí polapený návštěvník (respektive doprovod) potřebuje někde na cca dvě hodiny být odložen (nejlépe s unuděnými výrostky)... to pak potom jo, ten film je k tomu nějak stvořený :-) ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá nádejne na skvelý film. Superhrdina alkoholik bol fakt dobrý nápad :D Celkovo prvá polovica bola dosť slušná, no po druhej polovici sa na to nedalo pozerať. Od momentu, keď sa dozvedáme, že nie je jediný ten film začína byť lacná, nepodarená romantická komédia. A ten koniec s tým logom, to ma dorazilo. Pre mňa sklamanie. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré. Berg dodržuje klasická comicsová schémata, pracuje s nimi ale elice nezvyklým způsobem a nebojí se ani podfuků na diváka. Škoda jen dějového vzduchoprázdna. Hancock je absolutně o ničem. Což nic nemění na tom, že natočený, napsaný a zahraný je výtečně a výsledek je velmi zábavný. Geniální finále, i když má asi jen minutu a půl... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Warner Bros. se vzdali produkce filmu, chopila se jí společnost Sony Pictures. (hippyman)
  • Hancocka (Will Smith) ve filmu nazvou osmnáctkrát urážkou "asshole". (Ruuzha)
  • Will Smith (John Hancock) se v maximální možné míře podílel na natáčení kaskadérských scén. (Olík)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama