Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost která nepostrádá správnou dávku humoru a uchylností. Bál jsem se protože Zombie po zklamání jménem Halloween 2 u mě skončil, ale tady opět ukazuje že na to prostě máSuperbeasto je hrdina jaký má být, má koule, je drsnej a vtipnej. Navíc v celým filmu je plno uchylnejch postaviček že se člověk začně divit. Tyler Bates kterej stojí za hudbou je geniální, a hudba na začátku je parádní pocta starým flákům, Dr Satan je týpek a nehoráznej uchyl. Jediné co mi vadilo že některé vtipy se prostě opakovaly a nebyly pak moc vtipné, a samozřejmě mi vadila délka:-) ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Konceptem tohoto animovaného filmu je jednoduše neustálé útočení na divákovu bránici prostřednictvím vtipů, popkulturních narážek, sprosťáren a oplzlostí a spolu s tím i zatěžkávající zkouška jeho tolerantnosti, neboť, řekněme si to na rovinu, Rob Zombie si nebere žádné servítky a krysy vybíhající z análního otvoru ještě nejsou tím nejhorším (či nejlepším, záleží na vkusu). Zombie zároveň odkazuje na svou vlastní tvorbu, a tak se dočkáme Michael Myerse, Cpt. Spauldinga, Otise, „oceláka“ z jednoho cover artu jeho hudebního alba, nemrtví motorkáři podobní těm z komiksu The Nail a samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Satan. Avšak kvalita jednotlivých vtipů značně kolísá, následkem čehož jsem se chvílemi i trochu nudil, což u mě jakožto fanouška Zombieho tvorby nevěstí nic dobrého. Navíc se pod hutným nánosem všech těch nápadů nachází poněkud chatrný příběh a pokud se na film podívám jinak než jako na kolekci nadprůměrných (a pár vynikajících) skečů, jedná se o celkem strohé dílo. Z hlediska filmové řeči nejméně zajímavý Zombieho počin, i tak ale pořád slušná zábava. 75% ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No co říct k tomuhle. Neměl jsem sice ani jeden záchvat smíchu, ale dostkrát jsem koukal jak puk, co se tam děje, a jakým stylem to je publikováno. Animace pozoruhodná, zábavná a hlavně dost originální. Je to opět úplně něco jiného, než na co je člověk zvyklý, což tomuhle animáku strašně moc prospívá. Podle mého názoru je to dosti zdařilé dílko, které svou akční úchylností tomu vytváří velice zajímavý rám. Jen bych v tom žánru vypustil to slovo horor. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mě Rob Zombie nezklamal ani na třetí pokus, ale prozatím se „statečně“ vyhýbám jeho Halloweenům. Tenhle netradičně pojatý animák se mi celkem líbil, především díky některým „ujetým“ scénkám (viz Adolf, masakry Suzi-X). Jde o takovou odpočinkovou humornou animovanou jednohubku, která určitě neuškodí, přesto zcela nenasytí mou hororovou lačnost. Rovněž jsem přijal s povděkem ty škodolibé „parodující“ odkazy ke známým filmům (postavám). Sexuální podtext mi taky nebyl proti srsti – no prostě příjemné zpestření sobotního večera a teď je na čase se jít věnovat jiným zálibám… ()

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama