Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Pro slečny do 13 let jako stvořené .... prvních deset minut jsem tedy zkousla i já, ale pak se vše změnilo v naprostou hovadinu bez smyslplné zápletky. Uznejte, není příliš pravděpodobné že v Paříži narazíme na osobu která je nám podobná jako vejce vejci .... Ale kdybych byla o pět let mladší? Byla bych z toho celá pryč a trvala na opětovném přehrání. A Gomez není coby herečka tak špatná ;) Ovšem víc preferuji "Ramonu". ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Americká limonádová variace na Popelku (tedy pardon - Cinderellu) pro mladé rebelky v tradici červené knihovny čtoucí (tedy pardon - listující si) v Bravo Girls. Sledování téhle ,,romantické" komedie bylo opravdu ,,dobrodružné", ale jedině proto, že jsem ji sledoval (tedy pardon - byl nucen sledovat) v letadle při cestě z Izraele, která také ctila všechna pravidla a klišé žánru...tedy co se bezpečnostních prověrek na letišti týče. Ani zdaleka ale nebyly tak zdlouhavé a zbytečné jako tenhle film... ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější je vždycky ten moment, kdy pro zvýšení už tak chlupy drásajícího napětí hrdinka na chvíli zamrzne s rybíma očima bez výrazu upřenýma někam do blba mimo záběr, malinovou pusou otevřenou a strnulými lícními svaly. Kamera ani nemrká a zvukař zatají mikrofon. A pak konečně roboticky pohodí načesanou hlavinkou a pronese vrcholnou repliku: „tak jo“ (nebo ne). A divák s úlevou vydechne naposled. A je úplně jedno, jestli je to ve Spojených Stádech Anorektických nebo v Monte Kachno. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo není nic jiného než pohádka pro malé holky pubertě, i když velmi dobře natočená. Mužské oko si samozřejmě nesmí nechat ujít ani jednu z těch tří amerických krásek, protože ať už Selena Gomez, Leighton Meester nebo Katie Cassidy se jednoduše líbit musejí. S velmi hezkými kulisami Paříže a Monte Carla je to na sice slabší, ale přesto 3*, samozřejmě hlavně díky holkám. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama