Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost přenarvaná klišé od sklepa až po půdu, s katastrofickými hereckými výkony. Naprostá urážka soudného diváka. Problémem je i to, že ten film ani není tak špatný aby se mu člověk za to mohl smát. Místo toho musí tu absolutní nudu přetrpět. Většinu času jsem si přál aby se hlavní postavy potkali s motorovou pilou tím správným koncem. Oproti tomuto výkalu Thomase Bezuchy jsou i české "Pusinky" velkofilmem. ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala, ale musím říct, že mě docela překvapil. Katie Cassidy byla neuvěřitelná a stejně tak Leighton, která je jednou z mých oblíbených hereček. Tak nadšená jsem už nebyla ze Seleny Gomez, ke které jsem nikdy nechovala větší sympatie, a v postavě Grace byla docela nudná. Naproti tomu jako Cordelie byla skvělá. Děj lehce plynul, a i když mě vlastně nic nepřekvapilo a všechno bylo hodně předvídatelné, stejně se mi to docela líbilo. Atmosféra a prostředí bylo hrozně sympatické, o to víc, když jsem sama v Monte Carlu byla a začaly se mi vracet všechny vzpomínky na něj. Celý film bych ohodnotila asi za tři hvězdičky, ale musím přidat ještě jednu za krásného francouze Pierra Boulangera. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější je vždycky ten moment, kdy pro zvýšení už tak chlupy drásajícího napětí hrdinka na chvíli zamrzne s rybíma očima bez výrazu upřenýma někam do blba mimo záběr, malinovou pusou otevřenou a strnulými lícními svaly. Kamera ani nemrká a zvukař zatají mikrofon. A pak konečně roboticky pohodí načesanou hlavinkou a pronese vrcholnou repliku: „tak jo“ (nebo ne). A divák s úlevou vydechne naposled. A je úplně jedno, jestli je to ve Spojených Stádech Anorektických nebo v Monte Kachno. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po delším časovém odstupu jsem nucena krapet přehodnotit svůj původní názor, protože mi tenhle film od té doby pořád leží v hlavě. Podle mého názoru je trochu nedoceněný. Už podle obalu to může vypadat jako pohádka pro třináctileté holky - a skutečně tam nějaké ty "princeznovské", naivní prvky najdeme v docela hojné míře, ale řekla bych, že tento film působí určitým způsobem vyzráleji než klasické romantické holčičí filmy a má svoje kouzlo. Ta příjemná atmosféra celého filmu mě tehdy zkrátka dostala. A hodně se mi ve svých rolích líbily Leighton Meester a Selena Gomez. Leighton bylo příjmené vidět v něčem jiném než Gossip Girl a u Seleny jsem naopak ocenila její dvojroli, kterou zvládla více než obstojně. Už nějakou dobu mám pocit, že ta holka se na svůj věk nezdá. ~(4,8)~ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama