Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost přenarvaná klišé od sklepa až po půdu, s katastrofickými hereckými výkony. Naprostá urážka soudného diváka. Problémem je i to, že ten film ani není tak špatný aby se mu člověk za to mohl smát. Místo toho musí tu absolutní nudu přetrpět. Většinu času jsem si přál aby se hlavní postavy potkali s motorovou pilou tím správným koncem. Oproti tomuto výkalu Thomase Bezuchy jsou i české "Pusinky" velkofilmem. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

Reklama

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Podobných filmov ako tento je viac, ale páčilo sa mi, že aj do takého žánru zakomponovali charitu a pomoc ľudom v núdzi. To má u mňa jedno veľké plus a zároveň mi to príde asi najoriginálnejšie z celého scenára. Herecké obsadenie je v celku fajn a príjemne sa naň pozerá. Inak klasika postava dobrosrdečnej a postava namyslenej obe postavy stvárňuje v dvojroli Selena Gomez. Samozrejme rozvíjajúce sa vzťahy a už známy happy end americkej produkcie. Myslím, že film pre taký pohodový večer. Dávam 4 hviezdičky sem tam padne dobre aj takýto film. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to naivní "pohádka" se spoustou trapný scének. Selenu Gomez nemám v oblibě. Dalo by se říct že většina herců z hlavních rolí, se tu sešla z různých seriálů a snaží se nás přesvědčit že i oni mají na to hrát ve filmech. Ale popravdě jediný kdo mě o tom přesvědčil byla Leighton Meester. Sorry ale Cory ani Katie na filmy nemají, ať radši zůstanou u těch seriálů - to jim jde líp. 1,5* -jedna za Leighton a půl za to že jsem se bavila nad naivností Američanů:) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější je vždycky ten moment, kdy pro zvýšení už tak chlupy drásajícího napětí hrdinka na chvíli zamrzne s rybíma očima bez výrazu upřenýma někam do blba mimo záběr, malinovou pusou otevřenou a strnulými lícními svaly. Kamera ani nemrká a zvukař zatají mikrofon. A pak konečně roboticky pohodí načesanou hlavinkou a pronese vrcholnou repliku: „tak jo“ (nebo ne). A divák s úlevou vydechne naposled. A je úplně jedno, jestli je to ve Spojených Stádech Anorektických nebo v Monte Kachno. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama