Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to naivní "pohádka" se spoustou trapný scének. Selenu Gomez nemám v oblibě. Dalo by se říct že většina herců z hlavních rolí, se tu sešla z různých seriálů a snaží se nás přesvědčit že i oni mají na to hrát ve filmech. Ale popravdě jediný kdo mě o tom přesvědčil byla Leighton Meester. Sorry ale Cory ani Katie na filmy nemají, ať radši zůstanou u těch seriálů - to jim jde líp. 1,5* -jedna za Leighton a půl za to že jsem se bavila nad naivností Američanů:) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo?!?!? Měli jste tu čest se sestrami Olsenovými trávícími jeden den v New Yorku, s cukrkandlovým zamilováním Princů do prostých nanynek jako například v Princ a já, s jednou z rádoby moderních Popelek jednadvacátého století, nebo s některým z disneyovských středoškolských opusů, měli? Tak to je Monte Carlo......nic pro Disney Channelu odrostlého diváka. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama