Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

No, co dodat. Asi jako každá pohádka pro děti končí tak, že zlo je vždy potlačeno, tak i v této pohádce pro dospělé to není jinak. Ze začátku celkem slušný náběh a zajímavá myšlenka, ale asi od půlky filmu se to změní v klasické "vím o tobě vše, najdu si tě" a to je opravdu škoda, protože námět byl celkem slušný. Konec příběhu, kdy se oba hlavní hrdinové mají rozdělit o peníze, tomu skutečně dodá korunu. Horší blbost jsem snad čekat nemohl. Už jsem chtěl Marcela pochválit, ale on si nemůže takovouto béčkovou myšlenku odpustit ()

ewing 

všechny recenze uživatele

Kedze bol Iron man uplne vypredany, rozhodol som sa pre Deception aj ked sme nemal ponatia o com to je. Prvu pol hodinu som teda tapal aj ked mnozstvo zien a sexualnych scen ma zo zaciatku celkom bavilo. The list resp. Zoznam je niekolko cisiel v telefone ktore dotycny vytoci a dohodne si sexualne stretnutie. Hra ma niekolko jednoduchych pravidiel, ktore ak sa nedodrzia mozu viest k nemilym nasledkom. Film bol zaujimavy aj ked Evan nepodal svoj najlepsi vykon a Michelle Williams mi ako oslniva a zvodna kraska rozhodne nepripadala. To by vsak nebola tragedia ako to, co predviedli tvorcovia na zaver filmu. Nebolo to horsie ako MI2 ale daleko to rozhodne nema. V kazdom pripade Hugh Jackman si zasluhuje male plus za svoj vykon aj napriek tomu, ze si ho stale podavaju v Scrubs. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Velká vykrádačka Hry s nevěrou a menší Zloděje životů. Celá zápletka tady už byla, dějové zvraty nepřekvapí, navíc divák pojme podezření velmi brzo, všechno je nápadné, průhledné a slaboduché. Škoda, že Ewan a Hugh se sešli u natolik slabého thrilleru. Vtipná hláška s předehrou bude asi to jediné, co mi z tohoto filmu utkví v paměti. ()

Uberlord 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem se u filmu bavil, ovšem trošku mi nesedla role Hugh Jackmana coby padoucha, ikdyž Hugh i Ewan ukázali, že umí :) Film je nápaditý a drží v divákovi napětí do poslední chvilky. Já jsem spokojen. 4/5 (Kvalita herců, jdoucí v niveč na úkor scénáře se tu již probírala, tudíž nemám co dodat.) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No hodně ohraný námět a dost nelogičnosti-jako například posledních pár minut.Ani nevím co bych vyzdvihl pro ty co film plánují vidět,možná pár hezkých žen ,ale jinak je to opravdu jen pro ty co chtějí vidět celou filmografii daných herců a tohle jim chybí tak jako mě u Hugha Jackmana.Celkově je to na dvě hvězdy,ale kvůli známým obličejům dávám 55% a tři hvězdy ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama