Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Najneuveriteľnejšia možná miera prehrávania na minimálnom priestore osemdesiatich troch minút. Toto snáď natočili nadržaní tínedžeri po zhliadnutí Ghost Ridera, preživéhoboha. Larryho Bishopa nežeriem, prišiel mi ako starý hnusný úchylný cap, zato zvyšok obsadenia obstál. Eric Balfour veľmi príjemný, Vinnie tradične nekomentovateľný (v dobrom), no a Madsen, to je kapitola sama o sebe, jeho Gentle ma neskutočne bavil a bol to asi jeden z mála dôvodov túto macho sračku dopozerať. Viem, že to netreba brať až tak vážne, lenže sú filmy, čo to vedia prehnať aj "normálnejšie" (Machete). Ja hovorím nie, a to mám motorkárske filmy z celej duše rád. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé ingrediencie skvelé. Ale je to úplná sprostosť bez príbehu, s debilnými dialógmi (a tak veľmi to chce byť v štýle Tarantina), akcia nie je ani nachvíľu ozaj gulervúca (a tak veľmi to chce byť v štýle Rodriqueza). Hooper ako vtipný odkaz na BEZSTAROSTNÚ JAZDU trochu otravný, Vinnie Jones opäť raz prehnane vyšinutý a hlavný drsňák Pistolero, vyzerá nebezpečne len keď má slnečné okuliare. Aspoňže ten Madsen si to užíva tamer rovanko ako v KILL BILL. No hej, aj Carradine by si zaslúžil lepší výstup. Nahé a pekné dievčatá potešia takmer ako v BITCH SLAP (ak chcete béčkový príspevok ku Grindhouse fimom, pozrite si radšej to). Nejaké to gore je fajn. Najlepším motorárskym filmom pre mňa asi ostane HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino má rád podobné filmy. Násilí, erotika hraničící s pornem, drsní chlapi, písek, zbraně a čest a takové ty věci kolem. I proto se pravděpodobně rozhodl, že producenty zaštítí snímek "Pekelná jízda", který dojel už po prvních minutách. Příběh nemá žádnou pospolitost, zbytečně se točí kolem obrovského množství postav, aby tak dvě tři byly skutečně důležité. Dialogy jsou vážně něco příšerného a já jsem si místy říkal, proč sakra ty lidi říkají zrovna něco takového? Vždyť to vůbec nedává smysl. Vybrat si vnadné ženy, pár známých jmen, tohle opravdu není záruka úspěchu. Film nudí, protože akce je zde minimum. Kopíruje to Tarantina, nebo spíš vykrádá, ale dostává se na úroveň, která je o hodně níž. Nejlepší na filmu je plakát. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to takové nemastné neslané nekořeněné, ale stejně mě to něčím upoutalo. Asi těma babama, zbraněma, možná hudbou, možná těma ksichtama hereckejma. Kromě toho, že si tam všichni hrajou na hrozný drsňáky, tak toho asi ani v hlavě moc neměli. Originální to celkem bylo, ale že bych z toho byl unešenej, to ne. Aji kdybych byl unešenej, tak bych za sebe asi nezaplatil výkupné. Produkce Quentina Tarantina z toho neudělá dobrej film. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama