Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

3497299 

všechny recenze uživatele

Zajímavý přístup k žánru. Film se vyhýbá zaběhnutým klišé, nebo s nimi decentně laškuje. Suchým důrazem na vykreslení temné atmosféry a rezignací na exploatačně-akční scény vznikl formálně docela zajímavý komorní snímek s upírskou tématikou, bohužel s přímočaře-banální zápletkou. Přes prvotní očekávání po retrospektivním úvodu se vyprávění odvíjí poněkud stereotypně. Nicméně celkově jsem byl příjemně překvapen. Suma: ne tak úplně béčkové béčko. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Taký ženský Blade. Nie je to bohviečo, ale nie je to najhoreší film. Čistý priemer v ktorom Lucy Liu ukazuje aká je všestraná a že si zahrá aj v netradičný rolách. A zdržal by som aj pokračovanie, samozrejme v lepšom tempe. Všetky obkecačky a zoznamovačky z filmom by išli bokom a videli by sme čistú akciu, ktorá bola aj tu vydarená. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nie až tak zlé, akoby sa dalo po zhliadnutí traileru čakať, ale rozhodne nejde ani o zázrak. Blade v ženskom podaní sa bohužiaľ nekoná, špeciálne za unrated verziu si však úplné odsúdenie nezaslúži. Lenže upírsky film, kde slovo upír ani nezaznie a upíri pôsobia skôr ako drsní mafiáni vyžívajúci sa v nezvyčajných sexuálnych praktikách je tak bizarným experimentom, že mi doteraz nie je jasné, pre koho bol vlastne určený. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tomu, že byl film natočený během třiceti dnů, bych lehce věřil- je to na něm setsakramentsky znát. Ale Lucy Liu to tu stejně moc sluší a potěšila přítomnost (vousatého(!)) Marilyna Mansona jako barmana (ano, ve filmu o upírech tu překvapivě nehraje vampíra, ale tak trošku připosraného muže za pultem- barovým... Do prvního Bladea to má daleko, ale jako alternativa k rozmáchlejšímu Underworldu to celkem funguje. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já bych se nezděsila, kdybych se probudila nahá na pitevně. Rovnou bych se zbláznila. Pak by mi bylo úplně jedno, jestli mám neodolatelnou chuť na čerstvou lidskou krev. Lucy Liu se nezbláznila. Sehnala si kuš se stříbrnými šipkami a vydala se na cestu pomsty. Vlastně chce pomstít svou smrt. Chce si to vyřídit s těmi, co jí to provedli. V podstatě někam příjde, něco málo řekne, vystřelí a odejde pryč. Takže nic převratného se nekoná. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)
  • Film Oběť: Lovec krve má po novém sestřihu v zahraničním vydání stopáž přes dvě hodiny. (Rodriguez)
  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)

Reklama

Reklama