Reklama

Reklama

Code Geass: Hangjaku no Lelouch

(seriál)
  • Japonsko コードギアス 反逆のルルーシュ (více)
Trailer 3
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2006–2008), 20 h (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(50)

  • Season 1 (2006) - 25 epizod

  • R2 (2008) - 25 epizod

Středoškolák se schopností okamžitě všechny přinutit, aby ho poslouchali, si nasadí masku a postaví se do čela povstání Japonců proti vetřelcům z Británie. (Netflix)

Recenze uživatele Monoxid k tomuto seriálu (2)

Code Geass: Hangjaku no Lelouch (2006) 

Nejvíc jsem unešená z hlasu C.C. ...Mao, to nebyl tak špatnej nápad! Btw, dívám se na to znovu, v lepší kvalitě, a nemohu nepodotknout, že je to opravdová audiovizuální lahůdka. ()

R2 (2008) (S02) 

Rozhodně silnější zážitek než z první série - ale bez ní by to nefungovalo. Původně se Lelouch tvářil jako napodobenina Lighta z Death Note, ale říkala jsem si fajn, pěkná animace, sympatické postavy, hudba...proč ne, hezky se na to kouká. Mimochodem, potěšilo mě, že ten tvrdohlavý, odvážný, ambiciózní a trochu zakomplexovaný blbeček, který se ve většině anime objeví, tu nehrál první housle (jo, to má být Suzaku). ...A pak se to stupňovalo. Každý další díl byl neuvěřitelnější než ten předchozí, a přesto vedle konce působí to všechno, co mu předcházelo tak nějak...malicherně. Ale koukám na to optimisticky. Chápu, co Lelouch myslel. Tenhle uměle vytvořený charakter má mou úctu a obdiv. Troufám si říct, že s ním souhlasím (škoda, že lidstvo z toho vychází trošku jako tupohlavé stádo;D). Ale já, narozdíl od něj, nejsem připravená střílet... ()

Reklama

Reklama