Reklama

Reklama

Code Geass: Hangjaku no Lelouch

(seriál)
  • Japonsko コードギアス 反逆のルルーシュ (více)
Trailer 1
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2006–2008), 20 h (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(50)

  • Season 1 (2006) - 25 epizod

  • R2 (2008) - 25 epizod

Středoškolák se schopností okamžitě všechny přinutit, aby ho poslouchali, si nasadí masku a postaví se do čela povstání Japonců proti vetřelcům z Británie. (Netflix)

Recenze uživatele Khare k tomuto seriálu (2)

Code Geass: Hangjaku no Lelouch (2006) 

Code Geass dlouho nedostanu z hlavy a ze srdce snad nikdy, což mi ani v nejmenším nevadí, protože on si to zaslouží. Trvalo mi čtvrt roku, než jsem vstřebala první sérii a mohla se podívat na druhou, a ta dalece předčila mé očekávání. Nádherné anime plné úžasných postav, které si svá procenta zaslouží do posledního : ) ()

R2 (2008) (S02) 

Velkolepé vyvrcholení, plakala jsem podobně jako Nunnally a to se mi nestává... Nepostrádám hvězdu navíc, postrádám jich rovnou pět. Druhá série opravdu překonala první, a to jsem nevěřila, že je možné. Nevěřila jsem ani, že budu díl od dílu nenávidět tu Lelouche, tu Charlese, tu Schneizela, jednoduše emocionální kolotoč, na který jsem snad ani nebyla připravená. Nádherné anime, po kterém mi zbyla hořkosladká chuť v ústech a zvláštní bolest u srdce. Ani já nemám, co jiného bych dodala, než All hail Lelouch! ()

Reklama

Reklama