Reklama

Reklama

Code Geass: Hangjaku no Lelouch

(seriál)
  • Japonsko コードギアス 反逆のルルーシュ (více)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2006–2008), 20 h (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(50)

  • Season 1 (2006) - 25 epizod

  • R2 (2008) - 25 epizod

Středoškolák se schopností okamžitě všechny přinutit, aby ho poslouchali, si nasadí masku a postaví se do čela povstání Japonců proti vetřelcům z Británie. (Netflix)

Recenze uživatele Forty- k tomuto seriálu (2)

Code Geass: Hangjaku no Lelouch (2006) 

Urcite velmi kvalitny pocin. Autori si zobrali super roboty z Full Metal Panic a charizmatickeho hrdinu trocha posadnuteho mocou a genialneho zaroven (aj ked Kira z Death Note to nie je). Boje boli ozaj na urovni radost pozerat, infantilne vsuvky ala FMP sa az tak nepodarili. Prvu seriu som pozrel s nadsenim, ale ani 720p a poriadne velky televizor nebude stacit na plne hodnotenie. Skoncilo to vsak zaujimavo, druhu seriu si isto nenecham ujst. ()

R2 (2008) (S02) 

Presne tie detaily co mi chybali v prvej serii autori zakomponovali do druhej. Uz to nebolo o chlapcovi co beha po skole a skryva svoju identitu pred kamaratmi. Infantilnost sla bokom a islo do tuheho. Toto bol jednoducho epicky zazitok aky si malokedy mozeme uzit. Vyslovene nadherne animacie, uzasne prepracovane hlavne postavy, najlepsie boje ako som kedy videl a napinavy dej plny zvratov, zrady a prekvapeni robi toto anime za jeden z najlepsich serialov. Code Geass sa moze smelo postavit aj vedla Death Note. Za prvu seriu 8/10 Za druhu seriu 9.5/10 ()

Reklama

Reklama