Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Až na pár záběrů na kýčovitě zdokonalenýho bouráka mi to nebere...nepotřebuju se koukat na to jak jeden týpek přes druhýho pohazuje hustě rukama a dělaj machry ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Docelá povedená hovadina. Já myslím, že ty šroty s kterýma se tam lidi hlásili, museli tahat z vrakovišť, to jinak není možný, s čím lidi můžou jezdit:D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vrak klepající na dveře kovošrotu Tlumačov upraví Xzibitův garážový gang k nepoznání. Co namontují příště? Kostelní varhany nebo obráběcí soustruh? Pořad poplatný divákům MTV.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Voľakedy mimoriadne úspešná, dnes len živoriaca, americká televízna stanica MTV vyprodukovala nehudobnú sériu o automobilovom tuningu. Zistili, že je tento formát momentálne populárny, tak sa rozhodli, že sa aj oni do toho pustia. Bude to uvádzať akýsi vyhihňaný černošský raper Xzibit. Partia šikovných mechanikov z firmy Gas dá doporiadku najakú starú káru, čo im dotiahneme do garáže. Poriadne na nej zamakajú. Potom ju slávnostne odovzdáme majiteľovi. Ten sa od radosti skoro zblázni. A všetci sme spokojní. Ľudia na to iste budú čumeť. Asi takto uvažovali producenti z MTV, keď schvaľovali tento projekt. "Pimp My Ride" - tuctová záležitosť. ** ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO YOU WANNA BE A PLAYER... BUT YOUR WHEELS AIN'T FLY, YOU GOTTA HIT IS UP, TO GET A PIMP DOWN RIDE." ----------- (25.3.2020) V časoch, keď ešte televízii kraľovalo MTV (90. roky – hudobné videá / 00. roky – reality-shows), na jeho čele mimo kúskov ako Jackass, My Super Sweet 16, MTV Cribs, Nitro Circus, Fear Factor, Nick & Jessica, Room Raiders či Beavis a Butt-Head stálo aj legendárne a neslávne falošné Pimp My Ride. Stiahol som 73 epizód a som odhodlaný pozrieť ich všetky a ak by som mal uviesť, akú mám motiváciu, bol by som (čo aj som) za úplného kktka – chcel by som vytvoriť kompiláciu všetkých X to the Z Xzibitových smiechov naprieč všetkými šiestimi sériami po vzore tohto videa. A keď to bude hotové, tak bude dobre a mne už komplet prepne. ---------- (20.5.2020) Seriem na to a zakončujem druhou sériou. YT mi to neprekvapivo blokol, takže nahrávam inde. ---------- Moje 'majstrovské' dielo (malo by to ísť prehrať bez potreby sťahovania) (Tak už je to aj na YouTube) ---------- Dobrý, obšírnejší článok o reálnom zákulisí šou od HuffPost. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na programoch MTV sa mi páči, že dávajú možnosť ľuďom z ulice na dosiahnutie niektorého zo svojich snov. Že je stanica ochotná zaplatiť jednému vylosovanému súťažiacemu desaťtisíce dolárov trebárs na tunning ojazdeného auta. A to podľa jeho predstáv, ktoré im vopred povie. Má rád hudbu? Bude mať v kufri super reprákovú zostavu atď. Takýto typ reality show má svoj zmysel. Na rozdiel od tých našich. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Xzibitův pořad o tunění aut? Občas je to celkem sranda, co jim tam všechno nacpou. Nejlepší jsou vždycky ty jejich reakce. :D ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavné ale moc tomu nevěřím. Prostě parta černochů si vyhlídne někoho, kdo má takřka nepojízdný šrot a udělá mu z toho takovou káru, že z toho nejeden padne na p*del. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad MTV pro všechny fandy hodně nevšedního tuningu jakéhokoliv auta od rezavého brouka přes rozbité pick-upy a dodávky až po limuzínu. Mechanici od West Coastu jsou neskuteční týpci a Xzibit je navíc skvělej a vtipnej moderátor. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Môj kamarát to zbožňoval a zakaždým mi keď nie pustil, tak aspoň dopodrobna opísal aký cirkusový bazmek tam urobili z nejakého vraku. Mňa to teda nikdy neohúrilo a väčšinou som len krútil nad tým hlavou. Ukážka toho jak čo najzbytočnejšie a najdrahšie veci natrepať do auta. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najlepšie je, že Vás nezaťažujú zbytočným detailami. Bum, bum a je tam nový zvukový systém. Bum nové kolesá, bum, bum a je to hotové. Nevýhoda je, že je to stále to isté dokola. Takže pozriete štyri krát a stačí. Samozrejme ak ste fanatik do tuningu, pridajte si 3*. Zožente si všetky časti a máte druhé Vianoce. Pre nás ostatných je to také príjemné spestrenie všedného dňa. ()

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Pár rokov dozadu som to zvykla sledovať s kamoškou na MTV len kvôli tomu,že ma fascinovalo pozerať akú modernú techniku dokážu do áut namontovať. Inak je to strašne nudné, dookola to isté, a po 4-5tich dieloch mi to liezlo na nervy.Pre Američanov ideál.. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

XZIBIT rulez...ako aj táto showka, ktorá je skvelá, no proste typicky MTV-ovsky dobrá, a stále ju pozerávam...aj keď autá moc nemusím ()

Reklama

Reklama