Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku. (Crowen)

(více)

Recenze (45)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nejlepší díl "Highlandera" je ten poslední, a to navíc animovaný. Je to trochu smutné, protože se mi ten nápad série líbí, ale nedá se nic dělat. Tohle propojení je nejfunkčnější, jsou zde skvělé emoce, příběh není dokonalý, ale jeho vizuální stránka je krásná a dovolila mnohem více, než by dovolil hraný film s malým rozpočtem. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne podanie príbehu Highlandera, ktoré ma zaujalo. Hľadanie životnej cesty môže trvať dlho. Niekto ju dokonca vôbec nedokáže nájsť. Iným prípadom je ak človek cestu hľadá celú večnosť a to doslova. Najhoršou možnosťou však je ak človek kráča tou nesprávnou cestou a je si istý, že práve tú mu predurčil jeho osud. Nikdy nie je neskoro na to aby sa človek zmenil, pritom k tomu častokrát stačí tak málo, drobnú zhodu náhod alebo len "chcieť". ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Highlanderovské univerzum je už dávno pochované. Po jednotke sa nemalo nič robiť. Ale robilo sa a dosť nepodarene. Avšak došli Japonci so svojou obmenou a je tu výborne pozerateľný krvavý film so sporo odetými devami. Ak by sa spravil ešte dáky film s Colinom, tak by som nebol vôbec proti. Ak s Conorom, tak to by som mal určite dáke výčitky. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, keď už sa o znovuzrodenie a vylepšenie mena nepostarajú pôvodní a skutoční herci/tvorcovia, ďakujem aspoň anime továrni, že sa o niečo pokúsili a z časti sa to aj podarilo. Príbeh je síce dávno známy, okorenený o nejaký vírus aby sme sa za tú necelú hodinku a pol nepozerali len na stínanie hláv a občas o nejaký ten fajný gag. Ale inak sorry. 65%. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Reziser Vampire Huntera D Yoshiaki Kawajiri se zase pustil do pribehu nesmrtelneho hrdiny co to umi s mecem. Tentokrat to ovsem neni upir, ale jisty Colin, dalsi potomek rozvetveneho klanu McLeodu ze skotske vysociny. Standartni highlanderovska zapletka s bojem probihajicim po staleti a nemene standartnim koncem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama