Šílenci z Manhattanu - Série 3 (2009) (série)
Tvůrci:
Matthew WeinerRežie:
Jennifer GetzingerKamera:
Chris ManleyHudba:
David CarbonaraHrají:
Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton, Rich Sommer, Robert Morse, John Slattery, Kiernan Shipka (více)VOD (1)
Paul Kinsey, Smitty a Peggy zůstanou déle v kanceláři, a pracují tak usilovně na zakázce pro Bacardi, že si musejí vypomáhat dopingem. Don se s těhotnou Betty zúčastní Rogerovy a Janeiny párty u příležitosti kentuckého derby a oba se seznámí se zajímavými lidmi. Večírek uspořádají u sebe doma také Joan s Gregem. Soužití s Bettyiným otcem v jedné domácnosti se neobejde bez občasných zádrhelů. (Česká televize)
(více)Recenze (2)
Vyšší šarže se "baví", nižší "pracuje", nic víc, nic míň. ()
Musím obdivovat tu úžasnou schopnost tvůrců, která jim umožňuje vzbudit vášně v dalších a dalších skupinách fanatiků. Vím, v době, kdy vznikal tento seriál, ještě žádné hnutí BLM neexistovalo, ale dnes musí jeho členové u této epizody kakat vzteky kolmo vzhůru. Krom tohoto pobavení se ale opět nekonalo nic velkého, trochu nám to stagnuje. / Poučení: Kdysi pomáhala tvůrčímu mozku můza, dnes drogový dealer. ()