Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

vodafone odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se jako hloupý Honza na pokračování tak slavného filmu Muzikál ze střední jen s čisté pošetilosti a velkého optimismu, že by mohli vyloudit něco lepšího. Film je ještě horší než předchozí a zasloužil by si v top 200 nejhorších. Herecké výkony jsou slabé nebo až moc přehnané, scénář je trapný, jediné co mě tenhle film dal bylo to, že jsem vyprskl jídlo na laptop jak jsem se musel zasmát téhle trapné napodobině filmu. Poprvé a snad naposledy musím dát hodnocení odpad. ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit( hodnotenie na IMDB 4.7), že tento film veľa ludí nepochopilo. Vážne, lebo tomuto filmu vytýkajú to čo ho robí iným a pekným oproti ostatným detským filmom. A ten rozdiel je, že sa neberie príliš vážne a význam piesní a posolstvo celého filmu je vskutku na dnešnú spoločnosť viac ako naivné. Ale kto by niekedy nechcel veriť tomu, že všetko zlé sa raz na dobré obráti.....No nič, tento film je rozhodne veľmi dobrý a inšpiratívny!:) ()

Reklama

wolverine 

všechny recenze uživatele

V jedničce byli super písničky, těžká choreografie. Miloval jsem, když začala hrát hudba a najednou všichni uměli text a choreografii. Ve dvojce stojí písničky za nic. Choreografie taky nic moc. O kvalitě příběhu škoda mluvit. Píseň na závěr.....Once in a lifetime Means there's no second chance So I believe that you and me Should grab it while we can Make it last forever And never give it back It's our turn, and I'm loving' where we're at Because this moment's really all we have Everyday Of our lives, Wanna find you there, wanna hold on tight Gonna run While we're young And keep the faith Everyday From right now, Gonna use our voices and scream out loud Take my hand Together we Will celebrate, Celebrate. Oh, everyday. They say that you should follow And chase down what you dream, But if you get lost and lose yourself What does is really mean? No matter where we're going, It starts from where we are. There's more to life when we listen to our hearts And because of you, I've got the strength to start Yeah, yeah, yeah! Everyday Of our lives, Wanna find you there, wanna hold on tight Gonna run While we're young And keep the faith. Everyday From right now, Gonna use our voices and scream out loud Take my hand Together we Will celebrate, Oh, everyday We're taking it back, We're doing it here Together! It's better like that, And stronger now Than ever! We're not gonna lose. 'Cause we get to choose. That's how it's gonna be! Everyday Of our lives, Wanna find you there, wanna hold on tight. Gonna run While we're young And keep the faith Keep the faith! Everyday Of our lives, Wanna find you there, wanna hold on tight. Gonna run While we're young And keep the faith Everyday From right now, Gonna use our voices and scream out loud Take my hand Together we Will celebrate, Everyday! Live every day! Love everyday! Live everyday! Love everyday! Everyday! Everyday! Everyday! Everyday! Everyday! Everyday! Everyday! Everyday ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Asi půjdu proti většinovému mínění, ale dávám tomu slušnější hodnocení. Jistě, zápletka je ubohá, nicméně od prvního dílu se to liší o chlup lepšími hereckými výkony a propracovanějšími hudebními čísly. Takže jako kulisa k vaření/žehlení/pletení či jakékoli jiné činnosti, u které nemusíte dávat příliš pozor, ideální. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední 2 je ještě přeslazenější a ještě přihlouplejší než jednička, jinak vše zůstalo při starém. Vypulírovaní herci zpívají ty své popové cajdáky, osazenstvo zůstalo prakticky stejné, letní atmosféra je vcelku příjemná, stopáž bych snesl malinko kratší, celkově se ale jedná o typický produkt svého druhu, nic víc, nic míň. 3/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Na stránkách amerického Disney Channelu spustili hlasování o tom, koho by diváci chtěli vidět v Muzikálu ze střední 2. Vítězem se stala Miley Cyrus, která si střihla malé cameo v závěrečné scéně písně "All for One". (10milda)
  • Gabriella a Troy sa pri spoločnom kúpaní potápajú, no v skoršej snímke Troy stál v bazéne a hĺbka vody mu bola iba po pás. (ČSFD)
  • Piano, na které hrála Kelsi (Olesya Rulin), když Troy (Zac Efron) a Gabriella (Vanessa Hudgens) zpívají "You Are the Music in Me", stálo 25 000 amerických dolarů. (Cheeker)

Reklama

Reklama