Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Botič 

všechny recenze uživatele

Tolik odkazů na metr² jsem už dlouho neviděl, avšak celý ten maglajz po několika minutách ztrácí na originalitě, aby v závěru vyšuměl do ztracena 3D efekt ne 3D efekt. Chtělo by se skoro říct: „Zapomeňte na: Vetřelce, Predátora, Blízká setkání třetího druhu, ET - mimozemšťana, Propast, Den nezávislosti, Star Trek a další sci-fi snímky Monstra vs. Vetřelci vám je tu servírují v jednom velmi svůdném balení. Jenže...Monstra vs. Vetřelci z nich těží těží seč jim síly stačí a nepřináší nic nového krom toho jde výsledek v klasických šlépějích ostatních animovaných bratříčků, aby se nakonec utopil v rozbředlém moralizovaní. Enormika pohodila svým bílým přelivem ala Rouge, Hmyzosaurus zamával motýlími křídly a pohádky byl konečně konec. O čem to vlastně celé bylo?6/10 ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ultimátní pecka! Namísto obehraných sebeuvědomovacích příběhů vyrukovali tvůrci Shreka s natřískanou akční peckou, která srší citacemi (u kláves jsem řval smíchy!), skvělým humorem a trestuhodně obří palbou hlášek. Čtyřiadevadesát minut neředěné zábavy, kterou ocení hlavně odrostlejší (kdo si libuje v estetice 50-kových monster movies, bude chrochtat blahem), takže při váhání, zda-li dát přednost originálnímu znění před 3D efektem, není co řešit. Animák roku, bez debat! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduché, avšak nehorázně zábavné. Natlakované explozivní akcí. Monstrózní. Hláškoidní. Český dabing výborný, ale chci slyšet Setha Rogena coby želatinového B.O.B.a. Vzhůru do oblak bude mít co dělat, aby se vyrovnalo takovéhle dynamické smršti, která mě vytáhla ze sedačky a vcucla do sebe. Kopernik šopák! 90-ti %-ntní spokojenost. 175 miliónů dolarů(rozpočet)/379 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/15 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Být jako mimozemšťan uvítán klávesovým „Axel Foley Theme“, raději zase rychle odletím, než by žvanění toho detroitského poldy ještě více zvětšilo objem mé už tak dost velké hlavy.. Vždycky jsem si myslel, že animovaný film je primárně určený dětem, které má pobavit a nás dospělé alespoň trochu zabavit. Pokud je však tato premisa postavena vzhůru nohama, což už je nyní dá se říci trendem, je na té naší „komické kouli bláta“ něco špatně.. Zajímalo by mě, kolik dětí třeba pobralo hlášku: „U Hawkingova křesla!“? Snad jich bylo víc, než dospělých, co si myslelo, že je řeč o nábytku jistého skalpovaného zálesáka.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)
  • Generál McBomba (Kiefer Sutherland) má na hrudi spoustu vyznamenání, ale na pravé části hrudi nosí označení jednotky, a tím je hlava zlobra Shreka, slavného monstra z jiného animáku od DreamWorks (salamandrr)

Reklama

Reklama