Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Našla jsem ho,jak mě podvádí." "Kretén." "Ne..jen kluk."Podle mě úplně průměrná americká,chcete-li "romantická",komedie,která stojí na trapných vtípcích o sexu.I když jsem se hodně smála (například hned na začátku,kdy Peter stojí nahý a brečí),tak musím říct,že od filmu čekám něco trochu víc.. První půlka hodně vtipná,druhá vleklá.Dokoukáno až tak na třetí pokus,těch 112 minut bylo zkrátka moc..Být to o něco kratší,dám i tři hvězdičky,ale takhle?Jen hodně slušné dvě.Segel je komik,který mi nepadl do oka ani v HIMYM a už vůbec ne tady.Je pravda,že mě rozesmál,když byl nahý,ale to samo o sobě je spíš smutné:D Chvílemi mi docela vadil,a já být Rachel(Kunis)nebo bývalkou Sarah (Bell),ani si o něj kolo neopřu.Kterej chlap takhle hystericky bulí?Na druhou stranu byl nejspíš pořád mnohem lepší než Russell Brand,ten a jeho přízvuk mě s*al po celou dobu.Kristen Bell byla kdysi ÚŽASNÁ ve Veronice Mars,takže myslím,že je jí pro tyhle blbé komedie dost škoda,má na víc.. ale mile překvapila Mila Kunis,herecky je na tom asi nejlíp.Abych to shrnula;klasická komedie s trapnými fóry,u kterých sice občas dostanete záchvaty smíchu,ale za pár dnů už ani nebudete vědět,o čem to bylo.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Kopačky sú filmom, v ktorom prvý bozk nemusí byť podfarbený dlhším a hlučnejším než 2-sekundovým tichým romantickým tónom, aby išlo o najromantickejší okamih filmu. Kopačky majú v sebe toľko úprimnosti a hmateteľnej reality, majú natoľko multirozmerné a uveriteľné postavy a ponúkajú tak všestranné, férové, neklišoídne komické i dramatické pohľady na situačné strety postáv, že sa autorsko-rozprávačskou výpovednou hodnotou vyrovnávajú kdeakej vysoko hodnotenej psychologickej dráme. Film som si dal v plexe hneď po plytkom, povrchnom a v gíčovitej lacnosti otrocky nalinkovanom Sexe v meste - a nie že mi chvíľkovo zlepšil náladu, on mi osvetlil celý víkend. Judd Apatow nie je ani o chlp menej inteligentný člověk než Steven Spielberg a vďaka nemu si po dvadsiatich rokoch pozerania filmov zamilovávam žaner, ktorý som vždy považoval iba za pominuteľné oddychové povyrazenie. A čo tá chýbajúca jedna hviezdička? Do holky sa tiež nezamilujete preto, že by bola dokonalá… ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Segel se s tím vůbec nemazal. Pro uspokojení dámské části publika ukázal kládu a nezapomněl ani na pánské osazenstvo. Bell je bez debat jasná desítka a Kunis v Hula Hula verzi se ani nevejde na stupnici. Prakticky celý děj filmu je umístěn do atraktivní lokace a povedly se zakomponovat i tradiční Apatow vibes. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná komedie, která je nahony cítít Juddem Apatowem. Děj je občas takový nemastný, neslaný a postavy nevěděj, co dělat, ale myslím, že to je tak naschvál, protože to skvěle vystihuje stav po rozchodu. Výbornej byl Russell Brand coby anglickej zpěvák, ten mě rozesmíval pouhou přítomností na scéně. Jason Segel v hlavní roli byl docela sympaťák, jen ta Kristen Bell mi tam trochu vadila. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je jeden z mála herců, který má úspěch v seriálech i v celovečerních filmech. Film Kopačky jen potvrzují jeho kvality v komediálních žánrech a doufám, že u nich ještě nějakou dobu zůstane. Je vidět že Jason scénář psal přímo na sebe a chtěl se evidentně ukázal v celé své kráse :) Všichni tu vynášejí do nebes jméno Judd Apatow a já si říkal, kdo to sakra je. Myslel jsem nejdřív, že to je scénárista. Ale na imdb jsem zjistil, že to je producent, který má na svědomí ty nejlepší komedie, za poslední tři roky (40 let panic, zbouchnutá, Superbad, Kopačky) a brzy se objeví film Pineapple Express na který už jsem viděl trailer a strašně mě pobavil. Už se na něj těším. Kam Judd šáhne, tam je bezvadný humor, který si získá většinu z nás. Nikdy jsem nevěřil, že by si mě získala nějaká romantická komedie a právě tím mě Apatow vyvedl z omylu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama