Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dost průměrná bullockovina, která se na začátek vytasí s neotřepanou profesí hlavní hrdinky (tvorba křížovek), potom ale tak šíleně prudí pravě onou hlavní hrdinkou, že je to na ránu za ranou (až do sladkého bezvědomí). Někdy k polovině se celé to peklo trochu láme, občas se člověk i zasměje (já osobně především u scén s narcistickým reportérem T.H. Churche), ale žádná sláva, to říkám na rovinu. Samozřejmou záležitostí jsou obsahové složky typu citových prodlev a proslovů falešných jako pětník, ale na to si divák u amerických středoproudých komedií musel zvyknou již dávno. II Scénář: Kim Barkerová. 45% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to bol jeden naozaj pútavý film, pri ktorom som sa rozplakala, bola to síce komédia, pritiahnutá za vlasy, ale ak ste dávali dobrý pozor neujde vám hlboká myšlienka. A to, že sa ľudia nemajú meniť tak, ako ich chcú ostatní. Pekný film, zaujímavý a dynamický dej v ktorom sa stále niečo deje, príjemní herci, pekná kamera, scenár bol v pohode, rovnako aj hudba. Takých 75%. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Možná bych byl ochoten jít s hodnocením trochu výš, kdyby postava Sandry Bullock nebyla, s prominutím, ale nemohu jinak, taková píča! Vážně si ale nepamatuji, kdy naposled mě nějaká postava od prvních vteřin tak strašně iritovala. To byla vážně hrůza, od začátku, v každé její scéně se ta pičmunda chovala a vystupovala jako extrovertní debilka, mlející neustále hovadiny obřích rozměrů, já z té její postavy byl úplně na palici a jediné, v co jsem po celu stopáž filmu doufal, bylo, že Bradley Cooper vezme do ruky kladivo a rozmlátí tu její přitroublou držku na cáry. Jelikož ale mělo jít o romantickou komedii, k ničemu takovému bohužel nedošlo, nicméně test mé odolnosti vůči blbkám byl řádně prověřen. Rozhodně to tedy ale nebyla vina stále velmi atraktivní Sandry, ale takto posraně napsanou postavu by prostě nedokázala zesympatizovat a zpříjemnit žádná ženská na světě. Jinak zápletka filmu byla tedy také docela zoufalá, především co do nápaditosti a tempa, dle žánrového zařazení tu pak romantika jaksi nezafungovala a vtipnost se tu pro jistotu neobjevila vůbec, herečtí představitelé pak působili poměrně sympaticky a výrazně, ale i jejich postavy mě tedy spíše než k obdivu vedli k údivu, kam lze až klesnout. Slečna zamilovaná se zkrátka ani trochu nepovedla, je to ptákovina, dějově gradující do nehorázné tuposti a disponující jednou z nejotravnějších filmových postav vůbec. Strašně nerad to dělám a film si to objektivně asi ani nezaslouží, ale já musím jít s hodnocením vážně hodně nízko, neboť tupost obsažená v tomto filmu překročila fakt veškeré mé mantinely tolerantnosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevtipná a místy mocně iritující záležitost.Až si člověk říká,jestli to hvězda formátu Sandry Bullock má zapotřebí.Ne snad,že by svojí postavu zahrála špatně,ale ta sama o sobě je tak neskutečně špatně napsaná,že mě osobně byla od samého začátku krajně nesympatická a nedokázal sem se s ní sžít,natož jí fandit.Z celého obsazení to tak zachraňuje snad jen Thomas Haden Church.Protentokrát přistála zlatá malina ve správných rukách... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama