Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malinovou mánii okolo tohoto snímku. Samozřejmě! Jde o další americké romantické klišé, kde se dá od začátku krapet tušit jak to dopadne atd.. Sandra Bullock možná nepředvedla zrovna nejslibnější výkon podle malinové poroty, ale mně přišla taková, jaká měla její Mary být. Ukecaná, praštěná a s hlavou plnou Stevea. Cyrusce bych Malinu nacpal do huby, že by ani nemrkla. Jak říkám, Sandra měla lepší role, ale takovou potupu si ani v nejmenším nezasloužila. Musím opravdu pochválit šmrncovní a chytlavý soundtrack, který byl opravdu nepřeslechnutelný. Námět je sice trochu praštěný, ale je vyvážen kupodivu promyšleným scénářem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film ako taký to nebol zlý - scenár bol v podstate celkom slušný, ani spracovanie nebolo zlé, celkovo tu bolo mnoho zaujímavých a hlavne vtipných momentov. ALE herecké obsadenie na konkrétne role mi prišlo ako obrovský omyl! Sandra Bullock ako fanatická stalkerka? - tak táto rola k jej hereckému prejavu vôbec nesadla. Takže hlavne toto bolo najväčším mínusom celého filmu. Sandra je skvelá herečka, ale nie na takúto rolu - nieže by to zahrala zle, len to k nej proste nepasuje. Ostatok bol znesiteľný, ale myslím, že celkovo to všetko malo oveľa väčší potenciál. Ale na zasmiatie a ako taká oddychovka to nebolo vôbec zlé... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bože, kde mám začít ?? Ty, konečně už přestaň s tím samoopalováním !! Vypadáš jak cracker !! Vypadáš jako brambora, vypadáš jako scvrklá broskev !! A ty, Geraldo.. Už shoď konečně tu paruku !! Vypadáš jak pornohvězda v důchodu.." ;) A Sandra Bullock vypadá jako opravdu velmi vzácná slepice !! Každý už si to jistě zažil, takové rande s cvokem, takže všichni víme, že takové historky nejvíc baví, když se dějí někomu jinému než nám.. Navíc jsem na tom dost podobně jako Mary, když mám taky hlavu plnou "naprosto zbytečných informací".. Jen s nimi nikoho neprudím !! ;) A tak nakonec musím se přiznat, že tahle malinová Slečna zamilovaná mě bavila mnohem víc, než jsem po té kritice, která se kolem filmu nezkušených tvůrců v čele s režisérem Philem Traillem strhla, a tak zkrátka ty úvahy, které se nabízely, totiž jak mohla dnes už oscarová Sandra v jeden rok natočit dva tak kvalitativně nesrovnatelné snímky, vzaly za své.. Sandra, a hlavně pak Bradley, tomu sice místy hodně šlape na krk a přehrává jako smyslů zbavená, ale stejně dokáže zaujmout i rozesmát, když ani právě ty dialogy vůbec nevypadají špatně, byť to celé působí dost sitcomovým dojmem.. Bradley Cooper si to zjevně užívá, film neztrácí tempo, a ačkoliv ten soundtrack jindy výtečného Chrisse Becka mě chvílemi vyloženě otravoval, celkově tuhle jednohubku prostě nemůžu považovat za žádný průser.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem podobně příjemnou záležitost ve stylu Návrh, ale už scéna v autě dala jasně najevo, kudy cesta (ne)vede. Ač je Sandra pořád kus a daří se jí úspěšně stírat věkový rozdíl s partnery nad 10 i více let, aniž by vypadala trapně, (na věku jistě nezáleží, ale jde o určité sladění) přesto tak zpackaný úděsný scénář nemohla zachránit ani její stále perfektní vizáž, ani účast mého oblíbeného Bradleyho. Vlastně jsem od snímku dál už nic nečekala, jen mě zajímalo, kam se nasměruje jejich rande naslepo, jakou roli mu přišili. Naštěstí to s nimi dopadlo jak mělo, ale přesto mě kromě pohlavně nezařaditelného Churche nejvíc iritovalo oblíbené stávkování pro nic a za všecko, typicky po americky, což se už daří kopírovat i u nás, jako vše co stojí za ho... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama