Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

Silence 

všechny recenze uživatele

To dobré z jedničky zvýrazněno, to špatné ze dvojky zapomenuto a všechno zabaleno do slušivějšího a dražšího filmového kabátku. Vanesse to tentokrát nejen sluší, ale zbavila se i pohybové prkennosti. Škoda, že finále nebylo energičtější a koncentrovanější. Mírné stlačení stopáže by každopádně prospělo celému filmu. Přesto je tahle správňácká, nevinná a vysněná pohádka překvapivě dobrá zábava. A s filmovým lookem i tak nějak zmizel status Guilty Pleasure, kterým se honosí díl první. (Dvojka je prostě jen srajda...;) 7/10 P.S.: Scream je boží. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na High School Musical mi nesiahajte. Vanessa, moja platonická láska z rokov dospievania, ako vždy nádherná. Výnimočne aj Ashley, najmä v scéne o New Yorku s veľkou tvárou Sochy Slobody. Veľa tanca, skvelých pesničiek, najmä si zapamätám tu, kde tancovali na streche a efektne na nich spustili dážď. Je to skrátka muzikál, tento diel už nie je ani tak rozprávka ako ten prvý, tento už je nielen pre dospievajúcich, ale kľudne aj pre staršie publikum, akým som už aj ja. Áno boli tam hlúposti, najmä na začiatku filmu. Začiatok ma nudil, ten sa naozaj nepodaril, ale zbytok ma presvedčil a preto dám 80%. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mi sledování prvních dvou dílů HSM vymylo mozek, nebo to bylo tím, že jsem poprvé viděl nějakej HSM v originále bez afektovanýho českýho dabingu, nebo už jsem se definitivně zbláznil, ale trojka mi nepřišla tak überevil jako předchozí díly. Samozřejmě, pořád je to nestravitelnej shit pro čerstvý teen a nikdo soudnej by to nevydržel sledovat více než jednou, ale přesto jsem to dokoukal a (víceméně) přežil. Je jasný, že 13-letý holčičky to budou žrát, protože chtějí, aby jejich život byl taky jako High School Musical, a tak se asi vbrzku dočkáme dalšího pokračování. Pánbůh s námi. ** a ten film už nechci nikdy vidět. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Předně mého komentáře bych chtěl říct, že jsem nešel do kina s tím, že tomuto filmu dám odpad! (reakce na některé příspěvky v diskuzi). Ale teď k samotnému filmu. Usedám do sedačky a plátno začíná promítat. Je 20minutové zpoždění (z nichž 10 minut mají pro sebe normální TV reklamy, druhých 10 minut trailery na další filmy), poté začíná HSM. Už z počátku se snažím nesmát, když si vzpomenu na tohle výborné video. Musím dokonce zavřít na chvíli oči, abych nahlas nevybuchl smíchy na celé kino. Scénka překonána (úspěšně), bez výbuchu smíchu, jdeme dále. To, čeho jsem si především všímal, byla choreografie. Zvláště potom, co ji tady vychválil jeden uživatel. No, nevím, asi jsem viděl něco jiného než on, protože jsem si nějaké razantní změny nevšiml (beru v potaz předchozí dva díly). Buď tam tančí, nebo skáčou, nebo obojí. Neříkám, že nebyla povedená, ale srovnávat to s Chicagem? Já osobně bych to nedělal, ale to je jen můj názor. A jdeme dál. Další mínus je i to, že u předešlých dvou se mi sem tam nějaká ta písnička i líbila, ovšem tady si sotva vzpomenu na dvě, (a není to proto, že bych měl krátkou paměť). Příběh taky trochu pokulhává a je ještě naivnější, než v dvojce a to už je co říct. A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale bohužel, nechce se mi :-) Takže závěrečné zhodnocení vypadá zhruba nějak takto: Pokud chcete tento rok (2008) vidět nějaký dobrý muzikál, jděte na Mamma Miu! a věřte tomu, že pokud se vám nebude líbit, tak na HSM ani nechoďte. Přiznávám, možná jsem trochu přísný, přece jen mělo to i jistá pozitiva (např. Vanessu nebo Monique), ale ani tyto dvě krásné herečky to nevytáhnou na tu jednu hvězdičku. A to jsem se snažil na tom najít něco, abych ten odpad nemusel dávat. Vážně. Ale věřím, že si to svou cílovou skupinu diváků najde, distributoři budou spokojeni a čtyřka se natočí velice rychle. Na úplný závěr si dovolím parafrázovat kocoura z Červeného trpaslíka: Podle mě to postupně ztratilo šmrnc. To o těch kačátkách se mi fakt líbilo (reklamy), ale pak to bylo černobílý a já usnul (HSM). ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nemůžu hodnotit moc hvězdičkami. Všechny tři díly mají jiný podtitul, ale v zásadě se moc neliší. Troy a Gabriela jsou spolu a Sharpey začne intrikovat, aby byla na výsluní a úplně na konci se z ní vlastně stane milá postava, která sice bojuje za sebe, ale v závěru je miloučká. Tento postup a vývoj filmu by mi nevadil, pokud by se to neopakovalo v každém pokračování. Tento film je prostě pro puberťáky, pokud se někomu líbí a je mu trošku víc, nemám nic proti tomu a rozhodně nikoho nechci tímto urážet, ale podle mě je tomu tak. Bohužel já už ve filmech hledám něco více, něco, co mě posune dál. Film, který mě něčím obohatí a najdu v něm nějakou hlubší myšlenku, tento film je však dělaný pro jiné účely, rozhodně asi po shlédnutí nad ním člověk nemá dál přemýšlet. Každopádně písničky jsou hezké, taneční choreografie neuvěřitelná a zábavná. A Vanessin úsměv milý a krásný. Takže se klidně na film podívejte a každý si z toho vemte, co chcete, ale rozhodně v tom nenajdete nic hlubšího. Ale to snad nikdo, kdo viděl předchozí díly nečeká. :) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Toto je první díl z filmové série, který byl uveden do kin. Předešlé dva díly byly vyrobeny i uvedeny jako čistě televizní. (POMO)
  • Film stál 11 milionů dolarů. (blackrain)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama