Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Venom04

Venom04 (hodnocení, recenze)

velmi dobry film,strasne sa mi to pacilo...velmi podarene dielo...5*zasluzene

Tonny.cz

Tonny.cz (hodnocení, recenze)

Myslím že u tohoto filmu je jasně vidět jak je Samuel L. Jackson vynikající herec a můj subjektivní názor je, že to celé drží nad vodou. Určitě to není špatný film už jenom proto že každou chvíli čekáte co Váš milý soused s motorovou pilou vymyslí tentokrát aby Vám znepříjemnil život.

Rebel20

Rebel20 (hodnocení, recenze)

Ten začiatok trocha nudil som sa potom sa to celkom dobre rozbiehalo a začalo ma to trocha baviť ale aj tak som dal tomu len 3 hviezdičky.Ale nebol to zlý film rozhodoval som sa či dám tomu 4 hviezdičky už kôly nejakým situáciam ale nakoniec prevládlo a dal som tomu tri ved 3 je dobre hodnotenie ne.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Ste si si všichni prdli do gatí, že bez S.L.Jacksona by ten film stál za prd, ale je pravda, že je dneska málo herců afroamerického původu, co by se té role zhostili tak podařeně, no vlastně z té starší generace už jich fakt moc není, ale toto jsou filmy, na kterých se mají další vychovávat, nenáročné prakticky komorní drama, kde přihořívá až nakonec hoří .. a to nejen obrazně, ale i skutkem .. :-)

Mishqo

Mishqo (hodnocení, recenze)

Dalo sa na to pozerať...ale akko už vravíte tak tiež si to nefiem predstaviť bez samuela....asi by to potom bol slaby podpriemer....

UN

UN (hodnocení, recenze)

podla mna slusny filmik, koniec nebol nic moc ale odsipalo to a vobec som sa nenudil

raim-

raim- (hodnocení, recenze)

Pohodový film, který je však postaven na Samuelovi. Fakt nevím, jak by to bez něho vypadalo.

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

Na Rituál jsem se dodnes ze strachu nepodíval, tohle si ale ujít nenechám, nevypadá to úplně špatně. Navíc Neil LaBute mi už ukázal minimálně dvěma snímky, že když chce, tak umí.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Trailer vyzerá zaujímavo, o to viac sa bojím, že to skončí ako rutinne odvedený priemer

Reklama

Reklama