Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na tenké hranici mezi zábavou, kýčem, debilitou a svérázným osvětovým pořadem. 1) 33letý pěkný Edward Norton (nosorožec Smoochy) a 51letý Robert Williams v záporné roli (Duhový Rudolf) jsou zárukou, že u filmu navzdory jeho přiblblému obsahu vydržíte. You can't change the world but you can make a dent. 2) Film diváka i poučí, jak správně pojmenovat nejlepšího přítele chlapa: What are you, blind? It's a cock! It's not a rocket, you sick fuck! It's a cock! Look. It's a cock and balls! A dick! Chorizo and the huevos! It's a big stiffy! It's a penis! Penis maximus! A willie! A weenie! Mr. Jiggle Daddy! The one-eyed wonder weasel! Don't you see that? It's Jimmy and the twins. Rumple Foreskin. He made this. It's made from dil-dough. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Smoochy je do první třetiny nemastný neslaný, ale druhá něco-přes-polovina to uspokojivě vynahradí. Vochcávačka s -SPOILER- náckovským publikem je zatraceně vtipná, to je taky jediný moment kdy je tenhle film fakt srandovní. Když vezmu herce, tak kraluje zločinecký Robin Williams (tohle vzezření mu sekne) a nepřekvapivě Ed Norton.... ten mě ale vzhledem k chování svého charakteru tou přehnanou morálností občas štval. Horší to je s nevýrazným Danny DeVitem. Celkově vzato blbý rozjezd, nakonec jsem ale spokojený. A bacha DON'T FUCK WITH THE WRONG RHINO! ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia DeVitova ciernocierna komedia, ktora ma vsak okrem vyborneho nametu a scenara pri sebe aj dva obrovske tromfy a to slizkeho zaporaka Robina Williamsa a opat skveleho Edwarda Nortona s jeho supermoralnym dobrakom. Davam 4,5/5* jednak preto, ze som sa vyborne bavil a pri tom som sa stihol aj zamysliet a to je opat viac ako by som cakal. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Zlomyslný permoník Danny DeVito tentokrát plive jedovaté sliny do zákulisí dětské televize, kde je to zjevně samý svár, intrika a špína. No, přiznám se, že jsem čekal o dost víc, ale promarněný čas to není. Ze show Duhového Randolpha přímo prýští trapnost, ne nepodobná Kouzelné školce. A vůbec, ten film vyvolává spoustu závažných otázek a vrhá temný stín pochybnosti na českou plyšáckou televizi. Co stálo za někdejším náhlým odchodem Štěpánky Haničincové z Kuřátek? Neměli v tom prsty Jů a Hele? Žížala Julie? Nebo snad sám Čertík Bertík?!? 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to slabé. Jsou zde postavy, jejichž vývoj je na první pohled jasný, je zde příběh, který je přeplácaný, ale vlastně nic moc neřekne a v konečném důsledku je poměrně jednoduchý. Tohle není něco, co by mělo člověka ohromit a už vůbec to nebude mít nějaký namáhavý dopad na jeho bránici. Ani ty dojemné momenty zde nefungují. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Choreografii použitou v závěrečné bruslařské scéně má na svědomí kanadský bruslař Elvis Stojko. (Avalon820)
  • Poslední film ve kterém si zahrál Richard Hamilton. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno