Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Předdeadpoolovský Reynolds mi připadá trochu nemastně neslaně, ale vše vynahrazuje velmi slušný scénář. A to i přestože nejde o žádnou prvoplánovitou taškařici plnou fórků. Ve skutečnosti je to komedie jen první třetinu, pak je to víc drama ocukrované trochou romantiky. Taplitz si dal záležet, aby byli vzniklou situací všichni nějak zasaženi, ale přesto aby nikdo nebyl dacan. Ukazuje, že bychom si neměli dělat život složitější než už je, protože ono se to pak může pěkně nastřádat a je těžké to ustát. A nepomůžou vám seznamy úkolů, ani snaha vyhýbat se problémům. On si vás totiž nakonec stejně nějaký najde. Ale silná osobnost, chlap...musí ustát i takovou pecku mezi oči, jako dostal Frank. Sice nejde o bůhvíjak originální zápletku, ale namíchané je to dobře. A taky servírované. Kdo už má něco odžito, najde si tam svou "brňavku". ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Málokdy mám u filmu tak silný pocit chlapství, jako právě u tohohle filmu. Odehrává se v něm problém, který může vlastně potkat kohokoliv, ale rozhodně by mě zajímalo jak bych se s tím třeba já dokázal poprat. Tak jako Ryan Reynolds asi těžko, nebo tedy hodně s problémy. Jenže on se s tím popral nadmíru dokonale a vlastně překvapil svojí teorií chaosu. Napíše na lístečky možnosti co právě může udělat,a jedno si vylosuje. Teorie chaosu. Zajímavá, příjemně zpracovaná v tomto filmu, hlavně ještě s hercem, kterého jsem osobně příliš v lásce neměl, ale tímto filmem si mě prozatím získal. V tomto filmu jsem měl celou dobu takový pocit volnosti, příjemný, neutuchající, dlouhotrvající. Prostě a jednoduše se mi na něj opravdu nádherně koukalo. Kupodivu to v americkém filmosvětě není nic velkého, ale mě to zasáhnout dokázalo, a musím přiznat, že jsem byl opravdu hodně překvapen. Autoři si se scénéřem prostě vyhráli, do puntíku a hlavní hrdina emocemi div nevybuchl. Rozhodně doporučuji. Feministkám ne. Tenhle film totiž bude chlapům připomínat svět, ve kterém žijí a budou se na něj přiblble usmívat, asi tak jako já. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama