Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečném díle se tento oceněný seriál dramaticky uzavře. (Netflix)

Recenze (38)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo napísať k poslednej časti najlepšieho seriálu všetkých dôb? Asi to, že po jej vzhliadnutí som cítil veľké zadosťučinenie zo záveru a zároveň akúsi prázdnotu z toho, že predsa ide o definitívne poslednú epizódu Breaking Bad. Veľká vďaka Bryan Cranstonovi, Vince Gilliganovi, Aaron Paulovi a všetkým, ktorí sa na tomto seriáli podieľali. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla naprostý mazec a spolu s S4E13 a S5E13 patří k tomu nejsilnějšímu, co seriál nabídl. Vše důležité se tu ukončí a nutno říci, že famózně a jeden otevřený konec, který se možná uzavře ve filmu tu vůbec nevadí, ba naopak, pokud se někam hodil otevřený konec, tak rozhodně sem. Líbí se mi i jak to dopadne se samotným Walterem a jak je jeho finálová scéna skvěla pojata spolu s hudbou. Sice bych si možná představoval jiný konec (z hlediska toho, jak dopadnou některé postavy...), ale vzhledem k tomu do jakého bodu seriál dospěl, tak myslím, že toto byl excelentní závěr. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Luxusní finále nesoucí se v tom samém rytmu jako celý seriál. Takže žádné slzičky nebo přehnaný sentiment v závěru. Přesto velmi silné a dostatečně dramatické a napínavé. Jeden z nejlepších závěrečných dílů seriálů, jaký jsem měl to štěstí v životě vidět. Tleskám tvůrcům. Pokud se kluci chystají v budoucnu na další projekty, tak by bylo moudré doladit snad už jen ten blonďatý nedostatek a její ještě debilnější sestru. Zbytečně si těmito krávami sráželi kvalitu po celou dobu trvání. Největší předností seriálu je samozřejmě Waltova proměna. To bylo něco fantastického a nemá to na poli seriálů žádné obdoby. Nicméně, když na seriál pohlížím jako na celek, tak bych si rozhodně netroufl ohánět se slovy, že to byl nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl, i když kvalitu to opravdu mělo mimořádnou. Děkuji tvůrcům za lekci chemie i za prezentaci zejména druhé části otřepaného citátu Nietzscheho v praxi. "Ten, jenž bojuje s monstry, by si měl dát pozor, aby se sám nestal monstrem. A pokud dlouho zíráte do propasti, tak propast zírá zpátky do vás." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walt to premyslel do posledného detailu. A opäť mu pomohla nejaká tá náhoda, ako napríklad nejkí tí starí známi v telke a on hneď dostane skvelý nápad. Teda páni, prdon Páni scenáristi. Žiadna ždímačka sĺz, žiadna melodráma na koniec, proste jedna z najpomalšie plynúcich epizód, kde všetko muselo do seba zaklapnúť a ono to dokonale vyšlo. Aj s tou jednou chybičkou na záver, ale ono možno aj to mal Walt premyslené, aby ušetril DEA hodiny a hodiny vyzvedania... ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nikdy jsem neviděl, že by měl seriál takové zakončení. Všechno dokonale ukončeno, všechny dějové linky až neuvěřitelně skvěle vyřešeny... Jsem rád, že to tak skončilo... dopadlo to přesně tak, jak jsem si přál (teda až na Waltovu smrt...)! R.I.P Heisenberg, génius, nejlepší chemik všech dob a milující otec, co pro rodinu udělá vše. Nádhera. Dokonalost. Krása. Úžasný. Slova jsou zbytečná, to se prostě musí vidět... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Když se Walter White (Bryan Cranston) ve finální epizodě vrací autem do Nového Mexika, poslouchá píseň „El Paso“ od Martyho Robbinse. Zpívá se v ní o muži vracejícím se do města, kde je hledaným zločincem, aby našel svou milovanou ženu. Její jméno je Felina – a právě tak je pojmenována i daná epizoda. (Marpe)
  • Poslední díl seriálu prolomil v USA rekordní hranici 10 milionů diváků. Nenechalo si jej ujít 10,3 milionů lidí, z toho 6,7 milionů dospělých ve věku od 18 do 49 let. (hippyman)
  • Když se Walt (Bryan Cranston) prochází varnou, pozastaví se nad správnou teplotou v nádrži, která je 85 stupňů. Tato správná teplota byla sporem mezi Waltem a Galem (David Costabile) ve 3. sérii. (Stewik)

Reklama

Reklama