Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá sexuoložka dr. Joan Allenbyová jednoho dne přistihne svého kolegu a milence Davida Kanea v posteli se sekretářkou. Davidova nevěra ji zraní, avšak nejvíc dosud sebevědomou ženou otřese, že David o ní mluví pohrdavě. Joan proto vykoná nesmírně rafinovanou pomstu: na dobročinném večírku se tajně přestrojí za sexuálně vyzývavou luxusní prostitutku, sejde se s Davidem a zastřelí jej přímo v terapeutické místnosti. Zatímco několik svědků vidělo Davida před jeho smrtí ve společnosti tajemné svůdné dámy jménem Lisa, Joan má velmi dobré alibi. Avšak ne tak dobré, aby oklamala policejního detektiva Columba… (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jeden z nejlepších dílů, který navíc přináší jednu z nesympatičtějších vražedkyň. Ať už doktorka Allenbyová provedla cokoli (a provedla to stylově!), člověk jí až do konce drží palce. A myslím, že i Columbo cítil upřímnou lítost, že ji musel dostat. Jednak kvůli sympatiím a jednak díky tomu, že se u tohoto případu hodně naučil, zvlášť co se týče sexu („Jsem ženatý muž... já už budu muset jít...“). Scéna, kdy s ním náhle potřebují mluvit ti, kteří rady obvykle sami rozdávají, a Columbo jim velice fundovaně poradí, prostě nemá chybu. Skvělá muzika, která dokonale podtrhuje atmosféru, skvělý děj i obsazení - prostě radost se dívat. 5 hvězdiček - 100%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Nenechte se zahnat do kouta, poručíku !!" ;) Doktrorka Joan očividně vůbec netušila, s kým má vlastně tu čest, protože poručík Columbo, o němž se tu mimochodem dozvídáme, že na střední škole hrával na tubu, protože na něj zbyla - Nutno podotknout, že hraje velmi slušně i po letech.. - se nechá zahnat do kouta jen v případě, že do něj prostě z vlastních důvodů chce být zahnán.. Ten filuta..;) Kdyby totiž předpokládala, že bude vraždu jejího milence vyšetřovat právě Columbo, který je zde ve své roztomilosti ještě vlezlejší než obvykle, jistě by ho bylatnezabíjela v Los Angeles..;) Ovšem to by si tato přímo učebnicová kovářova kobyla nesměla být tolik jistá v kramflecích, aby si všimla, že Columbo má jasno hned zkraje.. Nesmírně inteligentní a vtipný díl, za mě rozhodně jeden z vůbec nejpovedenějších, nechybí mu totiž nadhled, spousta komických situací, jako již zmiňovaná hra na tubu, či scéna s ruskou uklizečkou, neobvyklý příběh, příjemný soundtrack, parádní převlek a rozhodně ani atmosféra.. Když jsem sledoval jak - Těžko říct do jaké míry jen zdánlivě ostýchavý dětina Columbo radil psychologům, jak by se měli zachovat vůči Joan.. - mohl jsem se potrhat smíchy.."Proč se na to ptáte mě ??" - "Zdáte se mi moudrý, poručíku !!" ;) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex a ženatý detektív" (Sex and the Married Detective) je tretia epizóda z ôsmej série televíznych kriminálnych príbehov, ktoré vyšetruje svojrázny inšpektor los angeleskej polície Columbo z oddelenia vrážd. Tento krát musí objasniť vraždu zo žiarlivosti. Známa, prestížna doktorka sexuológie pristihne svojho kolegu a zároveň i milenca ako súloží s inou ženou. Hlboko ju to urazí a citovo silne zraní. Rozhodne sa, že ho zavraždí. Vypracuje a zrealizuje rafinovaný plán ako svojho neverného milenca pripraví o život. Myslí si, že spáchala dokonalý zločin. Avšak nevyspytateľný detektív Columbo ju nakoniec pod ťarchou dôkazov donúti sa priznať. **** ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tentokrát nebyla vražda provedena nijak geniálně, tak se mi tenhle díl velmi líbil a doktorka patřila mezi ty nejkladnější Columbovy protivníky (i když zabití za nevěru mi přijde trochu přehnané, možná když by je odpráskla v momentě, kdy je spolu uvidí). Jinak samozřejmě plno příhodných náhodiček - Columbo se opakovaně (a samozřejmě náhodou) zajímá o kabelku, ve které je v tu chvíli inkriminující důkaz, z neznámého důvodu prověřuje, kde si žena koupila šaty (jak sakra ví, že je to důležité, je snad jasnovidec?), už je ale neřeším, to je prostě Columbův standart. Jen ať se mi nikdo nepokouší tvrdit, že jeho vyšetřovací postupy jsou naprosto logické... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdiel od mnohých užívateľov, považujem tento diel iba za priemerný. Ani nie pre zločin a jeho vyšetrovanie, ale pre nechutné spôsoby poručíka Columba. To jeho váľanie sa po zemi v dámskych toaletách, šialené prehľadávanie smetných košov, jeho nekonečné vracanie sa kvôli nejakej ďalšej nejasnosti, to mi vôbec nepripadá vtipné, aj keď to tak autori zamýšľali, ale trápne. Asi tak, ako mi je trápne, že tieto detaily u mňa rozhodujú o tom, či príslušná epizóda dostane odo mňa štyri alebo iba tri hviezdičky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama