Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel kybernetického výzkumného ústavu dr. Marshall Cahill zavraždí jednoho ze svých kolegů, stárnoucího vědce dr. Howarda Nicholsona. Ten totiž věděl o tom, že Cahillův syn Neil si přivlastnil teorii již zesnulého vědce a publikoval ji pod svým jménem. Cahill přejede Nicholsona autem a nastraží falešné stopy tak, aby vražda vypadala jako dílo neznámého narkomana. Přes svou genialitu však nepočítá s všetečnou všímavostí a pronikavým intelektem ušmudlaného poručíka Columba... (Česká televize)

(více)

Recenze (49)

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jeden sympaťák, vrahoun co vypadá jak pes a jeho vytřeštěnej syn s přemodřelýma očima a květákovým účesem vypadal jak opice. Sice jsem zvyklá, že vrazi jsou v Columbovi fakt zkažený až na kost, ale někdy člověka baví je sledovat (McGoohan, Cassidy) a jindy to vydrží jen tak tak. A to je přesně tenhle případ. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš průměrná epizoda, která má však tradičně výborné rozuzlení a velmi kladně hodnotím také to, že poručík ke konci neváhá zvýšit hlas, což je poměrně netypické. :) Najde se tu i několik úsměvných scén, což je také velké plus. 3* však dávám skrz prostředí, ve kterém se děj odehrával. Přetechnizovanost 70. let není můj šálek čaje. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstava o vedeckom výskume po Columbovsky, o robotoch a o najvýkonnejšom počítači K44, ktorý sa používa na simulovanie vojenských operácií. Prípad nie je nič moc, ale stretnutie s mladým geniálnym vynálezcom Stevenom Spelbergom bolo zaujímavé. Hlavne scéna, ako sú všetci s robotom MM7, Columbom a jeho lenivým psom v riadiacom stredisku. –––– Já nepotřebuji opravit auto, je v bezvadným stavu! –––– Taky bych chtěl být polda, a moc. Ale nejde to. Jsem moc chytrý. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála dielov, ktoré som zatiaľ nevidel a ak by som chcel byť zlý, tak napíšem, že som vlastne o nič neprišiel. Pobavila ma nanajvýš tá insitná výpočtová technika, zvyšok však za veľa nestál a scény ako sa poručík kupujúci cigary v samoobsluhe lačne vrhne po kvalitnejšom produkte mi opakovane kazia dojem z ktorejkoľvek časti seriálu. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět zvoleno zajímavé prostředí. Záporák je velmi chytrý a Columbo nemá vyšetřování vůbec lehké. Ve své podstatě je vyšetřování dosti slabé, resp. Columbo nemá moc důkazů. Nakonec musel vraha usvědčit lstí. Řekl bych, že to byl jeden z trošku slabších dílů, i když zde je zase pár vtipných míst. Ale takový průměr. Howgh! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V českém dabingu Dalimil Klapka kromě Columba (Peter Falk) nadaboval ještě jednu postavu. (Pepinec)

Reklama

Reklama