Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení mi film předběžně znechutilo, nicméně film byl pochoutkou a překvapením, řekl bych, že nízké hodnocení plyne z neznalosti knižní předlohy. Já knihu přečetl a dokonale jsem se nechal unášet na Palahniukové filozofii a nebral jsem film jako úchylný pohled na svět jednoho úchyla. Film nedosahuje hloubky Klubu rváčů, ale i tak se autor dobře dostal pod povrch, navíc hlavní postavy odpovídají mým knižním představám. Vtipné drama o životě. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Že to bude takhle dobrý, by mi předem hádat strach nedovolil. Četla jsem předlohu, dávno tomu, a úlevný je nepamatovat si, co nepodstatnýho tam dali a veledůležitýho vynechali. Floutkovská a krásně nezodpovědná nálada mi ale štymuje a přidělit roli chlapíka, kterej obslouží, co před nim neuteče na strom, Samu Rockwellovi ... to je jako na objednávku :). ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Clark Gregg by asi měl zůstat jen u herectví. Na to, že ten film neměl ani 90 minut byl neskutečně zdlouhavý a nudný. Celý ten příběh by nemusel být tak hrozný a dala by se z toho vytěžit asi i slušně vtipná věc, ale ne tímto stylem. Sam Rockwell je celkem ucházející, ale tím všechno končí. Nic dalšího ten film nemá. Nezaujme, i když vyloženě neurazí. Nicméně 65% je nesmyslně nadhodnocené. Vtipné to není ani zbla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem průměrný film, což by se také dalo čekat podle zdejšího hodnocení, jenže ono to tak ve skutečnosti vůbec není. Zalknutí je totiž originalitou přetékající pecka, kde hlavní roli ztvárňuje herec Sam Rockwell, kterého jsem až do shlédnutí tohoto filmu vcelku zdárně ignoroval. Prostě mi nepřišel ničím zajímavý, ale tady se ukázal v pravém světle, takovém, že ani závislák sexu by se nemusel za tento film stydět, i když je vlastně o něm. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako docela nezávislá čierna komédia..to ušlo..Sam Rockwell je to kvalitne užíval, a jeho výkone to bolo vidieť...ak zoberiem film ako celok..nepodarilo sa udržať jednotný smer..a z čiernej dobrej komédie...sme sa presunuli do smutnej drámy...čím sa moje hodnotenie automaticky zmenilo..ale kdo sa pobaviť nezávislým filmom..nech sa páči... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo tři týdny. (gjjm)
  • Ve filmu se objeví autor knižní předlohy Chuck Palahniuk, je to muž, sedící v závěru v letadle vedle Victora. (gjjm)
  • Film byl dokončen pouhé tři dny před prvním promítáním na festivalu Sundance. (gjjm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno