Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Nápad se stromem,kde spadne z něj list za každé slovo Jacka(Murphy)je velmi originální,Murphy je zde vskutku dobrý.Tato komedie pobaví i potěší...60 procent si tento film určitě zasloužil.Těšil jsem se,až jej skouknu a Murphy ani tento příběh mě rozhodně nezklamal...Ostatní herci,co sekundují Murphymu také nezklamali.Murphy na to pořád má! ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ktorým som si vôbec nepokazil vianočný deň. Eddie Murphy je dobrý komik a hlavne jeho filmy zo začiatku kariéry som mal veľmi rád. Potom upadol do blbostí, ale týmto filmom ma opäť dokázal rozosmiať. Hlavne scéna z kavierne. Len neviem prečo tvorcovia viac nepoohlalili prečo práve jemu sa stalo to čo sa stalo. Rozmýšľal som, že keby dajako často klamal tak chápem. Tu trošku ostalo hluché miesto, ale film ma bavil. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Snímek Tisíc slov má skutečně dobrý nápad, vlastníte strom, který je s Vámi spjatý a za každé vyřknuté slovo spadne lístek a je jich tisíc a potom, co opadají všechny, tak je konec i pro Vás. Pro odlehčení, je zde Eddie Murphy, který ještě stále dokáže vykřesat zábavné grimasy jako kdysi v Policajtovi z Beverly Hills. Myslím, že ale Tisíc slov nedokázalo využít na sto procent svůj potenciál a to ho bohužel sráží mezi těžký průměr. Což znamená: viděl jsem, fajn, ale nemám potřebu se podívat podruhé. K těm třem hvězdám se tato komedie vyškrábala jen tak tak... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - U Eddieho jsem se jako malý kluk hodně nasmál, hlavně u Zamilovaného profesora. Pak jsem o něm hodně let neslyšel, resp. jsem jeho filmy nevyhledával, poté jsem narazil na Norbita, což byla zábava opravdu na jedno použití, no a nyní opět s odstupem pár let tu máme Tisíc slov. Pár úsměvných momentů to mělo a i mírně smutný závěr nebyl špatný, ale celkově to není komedie, kterou si budete rádi připomínat. Čekal jsem zkrátka větší legraci a ztotožňuji se s názory, že Murphy v dramatických momentech není doma a že kdyby hrál hlavní roli někdo jiný, celková kvalita by vystřelila nahoru. 55% (with J.) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Kde se ztratila ta lehkost a svěžest s Eddiem. Bohužel posledních pár let to za moc nestojí. Ale i tak tato komedie, není úplná katastrofa a dokonce jsem se párkrát zasmál. Dějově nám to fakt nenaplní, od poloviny filmu víme co se stane a nic nás zde opravdu nepřekvapí. Ale budiš na sobotní večer u notasu to celkem šlo průměr. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama