Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co může člověk dělat, když zjistí, že jeho život se z minuty na minutu propojil s jedním zvláštním stromem a že s každým proneseným slovem je tento člověk blíže smrti? Přesně s tímto námětem přichází toto komediální drama, které se mimo jiné zamýšlí i nad tím, jestli je pro život dobré nosit v sobě nevyřešenou zlobu z minulosti. Eddie Murphy je z mého pohledu velice rozporuplný herec, nikdy mi nijak výrazně nevadil, ale zároveň mě ani nikdy nedokázal nějak oslovit. A nějak úplně nevím, zda se tvůrcům tohoto filmu vyplatila sázka právě na tohoto herce. Tenhle film je hodně o hledání sebe sama, o odpuštění a o tom, jak změnit svůj život. A když už bych měl za úkol obsadit hlavní roli v tomto filmu nějakým hercem, tak o Eddiem Murphym bych snad ani neuvažoval. V rámci možností to hraje obstojně, ale tato zajímavá látka by si zasloužila někoho, kdo zvládá i náročnější role, to je asi největší kámen úrazu v tomto filmu. Nicméně i tak to byl zajímavý film a především za ten zajímavý děj si zaslouží alespoň průměrné hodnocení, a z toho důvodu uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to něco trochu jiného než jsem od Eddieho zvyklá, ale je to skvělý film. Nechápu, proč má tak špatné hodnocení. Jasně, příběh je trochu fantas magorie, ale přiznejme si to, na světě jsou miliony lidí, kteří by takový strom potřebovali, aby si uvědomili důležitosti života, který žijí. Škoda, že něco takového vážně neexistuje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nestačí se jenom přestat převlékat do latexových kostýmů prdících tlouštíků…..na návrat mezi hollywoodskou smetánku je potřeba trochu víc, než reinkarnace již použitých příběhů (Lhář, lhář, Klik - život na dálkové ovládání a jiné) založená na plastickém obličeji hlavního hrdiny. Eddie Murphy, zaplať pánbůh, překonal období trapných snímků, bohužel se momentálně ocitl v období snímků zbytečných. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Snímek Tisíc slov má skutečně dobrý nápad, vlastníte strom, který je s Vámi spjatý a za každé vyřknuté slovo spadne lístek a je jich tisíc a potom, co opadají všechny, tak je konec i pro Vás. Pro odlehčení, je zde Eddie Murphy, který ještě stále dokáže vykřesat zábavné grimasy jako kdysi v Policajtovi z Beverly Hills. Myslím, že ale Tisíc slov nedokázalo využít na sto procent svůj potenciál a to ho bohužel sráží mezi těžký průměr. Což znamená: viděl jsem, fajn, ale nemám potřebu se podívat podruhé. K těm třem hvězdám se tato komedie vyškrábala jen tak tak... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama