Reklama

Reklama

Tato jedinečná komedie je režisérským debutem scénáristů filmu BULŠIT Adama Jaye Epsteina a Andrewa Jacobsona. Film obsazený vycházejícími hvězdami některých velmi oblíbených amerických komediálních programů jako SATURDAY NIGHT LIVE se dotýká všech našich raných zážitků s randěním a sexem – od schůzky naslepo až po rozpačitý polibek na dobrou noc... a všeho mezi tím. EXTREME MOVIE je ohromně zábavná a konvencemi nespoutaná připomínka mnoha strázní, které nás potkávají na cestě dospíváním. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Extreme movie je parodie skládající se z nenavazujících sketchů a scének a všechny jsou se sexuální, perverzní a úchylnou tématikou. Občas se humor povede, častěji ale spíše ne, a tím se film řadí ke klasicky stupidním parodiím, které místy sice zabaví, ale bohužel v rámci žánru patří mezi ty slabší kousky. Asi tři scény byly vyloženě top, zbytek je na tom už hůře... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tohle se filmem fakt nazyvat neda a je to proste extremni kokotina. Slepenec vice ci mene trapnejch scenek na tema sex a pubertaci, nektery postavy se objevi ve vice scenkach, nektery maj jen jednu. Vtipny veci se daj spocitat na prstech jedny ruky, vevodi tomu prekvapive ne zrovna muj oblibenej Cera, kterej taky jako jeden z mala aspon trochu hraje. Nejvtipnejsi jsou ale asi rozhovory s Matthew Lillardem, kterej ma fakt nehorazny rady. Navic i pres delku 70 minut se film vcelku tahne, koz minimum, takze fakt slabota. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej vtip. Dlouho jsem přemýšlel jestli dát rovnou odpad, ale nakonec jsem se rozhodnul pro tu jednu jedinou hvězdu, protože ikdyž je film plný nechutností, oplzlostí a fekálního humoru, tak jsem se pousmál u jednoho krátkého příběhu o skryté kameře ( kdo viděl chápe), jinak je to obrovská bída, která je koukatelná jen díky velmi krátké délce a pěkným slečnám, které ukazují své přednosti. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

No tyvole, to bylo blbý. Kdyby tam nebyl Michael Cera, tak si to NIKDY nestáhnu (navíc ta scénka, ve který se objevil, byla vážně nudná). Ale co, stalo se a už s tím nic neudělám. Dokoukat se to dalo, ale že by mi to něco dalo, tak to by se zase říct nedalo. 35% P.S. Jediný, co mě vážně pobavilo, byl tlustej týpek (Andy Milonakis) a umělá vagína. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, Extreme Movie se nemůže považovat za film. Příběh, nebo alespoň něco vzdáleně podobného by jste zde hledali marně. Jedná se jen o sestřih prasáckých gagů, které napadli některého z deseti mentálně vyšinutých scénáristů. Za druhé, Extreme Movie je úchylný. Hodně úchylný. Záchodový humor, vtípky pro uhrovaté amíky, nahé puberťačky a sex sex sex. Za třetí, pokud to všechno přežijete dočkáte se nakonec několika povedených nápadů u kterých se možná i zasmějete. I když bych teda hodné rád, za to co jsem si vytrpěl film odsoudil, nálepku odpad! si nezaslouží. Světlých momentů je sice proklatě málo, ale alespoň některé stojí za to. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama